Botrány a Soundon: „Erről sosem fog hallani a nyilvánosság”

Százmilliós kártérítést követelnek a DVBBS öltözőjében rosszul lett lányok.

– A zenészek nem véletlenül fogadtak magyar ügyvédet maguknak. Peren kívül fognak megegyezni, de erről sosem fog hallani a nyilvánosság… Így megy ez – mondta el a Borsnak egy informátor. Hozzáteszi, hogy a százmilliós kártérítést meg is fogják kapni az érintettek.

A szervező fizeti a cechet, amit majd behajt a biztosítón, vázolta ilyen és hasonló esetekben szokásos ügymenetet, egy neve elhallgatását kérő nemzetközi menedzser.

– Meggyőződésem egyébként, hogy a Balaton Sound szervezőit fogják megkeresni, hiszen ők és a biztonsági személyzet a felelősek azért, hogy bementek a lányok az öltözőbe. Hiába adott erre engedélyt a menedzserük, a biztonságiaknak az lett volna a dolga, hogy ne engedjenek oda idegent – tette hozzá.

Szexuális erőszak miatt indított nyomozást a rendőrség a Balaton Soundon történtek miatt – közölték a fesztivál szervezői korábban a saját közösségi oldalukon. Közben kiderült, hogy Bényi Ildikó műsorvezető lánya volt az egyik fiatal, akit ájultan találtak a DVBBS fellépése után.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »