Bosszút forral a választási irodánál is feltűnő kopasz a Fradi-balhé után?

Bosszút forral a választási irodánál is feltűnő kopasz a Fradi-balhé után?

Több cikkben is beszámoltunk a Fradi-Debrecen mérkőzés félidejében történt balhéról.

Mint ismert, a meccs szünetében a 3,5 év után visszatérő Fradi-tábor egyik szektora alatti büfénél alakult ki tömegjelenet. Az elmúlt időszakban az ultrák helyére bejáró Halhatatlanok nevű – egyes pletykák szerint a klub által fizetett – kubatovista csoport Bonyha becenevű vezetője kést rántott, mire a visszatérő szurkolók közül több tucat ember rohanta le és verte meg nagyon csúnyán.

Az MLSZ négy meccsre lezárja az ultrák szektorát, az ügyben pedig nyomozás is zajlik.

Újabb fordulat azonban a Fradi Security egyik alkalmazottjának feltűnése a történetben. A büntetett előéletű Cs. Mihály egyike volt azoknak a kopaszoknak, akik 2016 februárjában megakadályozták, hogy Nyakó István szocialista képviselő népszavazási kérdést nyújtson be a vasárnapi boltzár ügyében. Bár Kubatov Gábor tagadta, hogy bármi köze lenne az esethez, ahogy azt is, hogy az érintettek a Fradi Security emberei lennének, egyértelműen beazonosítható volt a kapcsolat, Cs. Mihály pedig az esetet követően is jelen volt a Fradi mérkőzésein rendezői mellényben.

Hírdetés

Cs. Mihály egyébként korábban maga is elbüszkélkedett büntetett előéletével, nyilvános Facebook-profiljára poszolt olyan képeket, ahol egy börtönben látható, de kitette a Váci Fegyház és Börtön képét is egy vidám „Itt is voltam… :)” megjegyzéssel. A meccseket eddig bojkottáló szurkolókat nem kedvelheti túlságosan, korábban ugyanis azt írta róluk: „a kurvák csak tüntetni tudnak, boxolni nem”.

Most a FradiMob szúrta ki, hogy Cs. Mihály egy nyilvános Facebook bejegyzés alá kommentelt, melyen a hétvégi meccsen kést rántó Bonyha látható barátnőjével.

A hozzászólásából úgy tűnik, bosszút forral:

„Engem nem a pénz érdekel. Sose hagyom ennyibe.”

Hogy az ügynek lesz-e folytatása, kérdéses, az biztos, hogy a Fradi-tábor márciusig biztosan nem lehet jelen a stadionban, így az esetleges revansra ott egyelőre nem kerülhet sor.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »