Bortka meglékelné a vébét

Bortka meglékelné a vébét

Botrány! Skandalum! A vizes vb megnyitója látványos volt, ráadásul senki sem fulladt a Dunába! Mi lesz itt, ha még aranyérmeket is nyernek a magyarok?! Veszélyben a demokrácia!

„Rémálom volt a vizes vb szervezése!” – sivította bele tegnap a világba a gyurcsányista Demokratikus Koalíció. „A kormány beszennyezte a sport ünnepét!” – tromfolt rá a Botka László által kézivezérelt MSZP. Mindezt roppant elegánsan és hazafiasan a magyar vizes világbajnokság megnyitójára időzítve.

Mielőtt továbbmennénk, egyet tisztázzunk: a szervezőknek minden egyes fillérrel el kell számolniuk, amit a vb-re költöttek. Miután július 30-án vége lesz a versenyeknek. Akkor az ellenzék is kérjen számon minden egyes fűszálat. De előre károgni, minden egyes csempébe belekötni, elrontani és bemocskolni azt is, ami szép, jó és hasznos – nos, ez nem ellenzékiség, ez csupán undorító piár-hajszolás.

Mindenre nemet mondanak, amire a Fidesz igent? Az nem karakánság, az mindössze egy nem… Az semmi. Ráadásul képmutató semmi: Botka megtiltott a „radikális jobboldali” Fidesszel való minden együttműködést, közben meg a Jobbikkal üzletelnek. Tegnap például kétszer is: az MSZP besegített a Jobbiknak, hogy Simicska plakátjainak az ügyét az Alkotmánybíróság elé vigyék. Cserébe Vonáék támogatták a szocik Soros civiljeit védő beadványát…

De vissza a vízbe: túlárazott a vb? Volt mutyi? Tessék ezt majd kideríteni, és nem csak vádaskodni! Ha igaz, vagy sumákolnak, tessék üvölteni a Parlamentben, az utcán! Nem csak a CEU és az álcivil szervezetek miatt lehet körbehordozni ám a véres kardot! Felvonulni sem csak a Pride-on lehet!

Mert mikor hirdetett a nagyszerű demokratikus ellenzék tömegtüntetést például azért, hogy több pénz jusson a kórházaknak, iskoláknak? Mikor vitte ki emiatt az utcákra az embereket? Pont akkor, amikor lemondtak saját parlamenti fizetésük feléről, pártjuk állami százmillióiról, hogy abból új CT-ket vegyenek, vagy kifessék a tornatermeket.

Hogy ez az alma és a körte összehasonlításának örök dilemmája? Meg demagógia? Hát az! Mint az is, hogy Duna Aréna helyett inkább másra kellett volna költeni. Ja, apropó: Kedves gyurcsányisták és szocialisták! 2002 és 2010 között Önök hány röntgengépet vettek a kórházi széfek helyett? Hány iskolai uszodát építettek a kormánynegyed tervezési költségeinek árán?

Szóval, szoclib politikusok és megmondó emberek, könyörgöm, hagyják a vb-t! Vagy ha muszáj, akkor keressenek olyan szegmenset, ami Önöknek jól állna, stílusba és egyéniségbe vágna. Ott van például a vb jelképéül választott Lili és Lali liliom. Nem veszik észre, hogy ez mennyire avítt és kirekesztő? Egy lány és egy fiú a 21. században? Minő skandalum! Javasolják helyette a lomha éticsigát, az kedvesen hermafrodita, és kitűnően jelképezné az Önök sport iráni elkötelezettségét is.

Hírdetés

Végezetül, kérem, higgyék el:

Attól, hogy Önök Magyarország sikertelenségéért szurkolnak, nem lesznek népszerűbbek!

Attól, hogy a világbajnokságon valami nem úgy sikerül, ahogy kell, Önökre egy emberrel sem fognak többen szavazni!

Attól, hogy Botka László éjszaka alámerül és meglékeli a Dunát, még nem lesz miniszterelnök. Sőt, a kevesebb magyar győzelem sem hoz több miniszteri tárcát 2018-ban!

Ne akarjanak örökké öngólt lőni Magyarországnak!

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula –]]> http://matete.pestisracok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »