Boross: ez nemzeti önvédelem

Boross: ez nemzeti önvédelem

Boross Péter szerint a kvótareferendum a nemzeti önvédelemről szól, amelyből mindenki kiveheti a részét, ha elmegy szavazni, és dönt saját maga és családja jövőjéről. A volt miniszterelnök a Magyar Idők szombati számában megjelent interjúban kiemelte: “ne legyen senki naiv: a kérdés nem pusztán arról szól, hogy mennyi külföldit akarnak betelepíteni, hanem arról is, hogy a kormány kap-e támogatást az ország lakóinak megvédéséhez és a nemzeti identitás megőrzéséhez”.

A volt miniszterelnök elfogadhatatlannak nevezte a brüsszeli politikát, amellyel – szavai szerint – “éppen az európai jogszabályok be nem tartására, a határok védelmének elhanyagolására készteti a tagállamokat”. Hasonló kérdés a migránsok kötelezően előírandó befogadási kvótája is – tette hozzá Boross Péter, aki szerint abban lehet bízni, hogy a közvélemény már “kiokosodott”. “Ma már sokan mérlegre tudják tenni, jó-e az nekünk, ha ennyien beözönlenek az országba” – emelte ki.

Boross Péter leszögezte: az illegális bevándorlás teljes leállítása a megoldás, amire akkor lehet esély, “ha az Európát uraló liberális hatvannyolcas nemzedék meghallja a tömegek hangját és hajlandó visszalépni a jogkorlátozó, migrációerőltető terveitől”.

A volt miniszterelnök kitért arra is, hogy véleménye szerint Magyarországnak kedvezőtlen a britek kiválása, mivel jelentős “anticentralizációs” fékező szerepet töltöttek be. Ugyanakkor hozzátette, hogy az egyet nem értés most nem is a központosító, “Európai Egyesült Államok” létrehozásán dolgozó tendenciák, hanem “az ezzel összefüggő brüsszeli bevándorláspártiság” miatt alakult ki. Boross Péter felhívta a figyelmet, hogy a népek előbb-utóbb nem elégszenek meg a puszta tiltakozással. Úgy véli, ha nem konszolidálják a migrációs folyamatot, abból nagy bajok lehetnek, és “Európa léte is végveszélybe kerülhet még ebben az évszázadban”.

MTI

The post Boross: ez nemzeti önvédelem appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »