Bőröndbe bújva próbált átjutni a svájci határon egy migráns (Videó)

Bőröndbe bújva próbált átjutni a svájci határon egy migráns (Videó)

Kisebb sokkot kaptak a rendőrök egy svájci vasútállomáson, miután egy gyanús bőröndből egy két méteres férfi bukkant elő. Az eritreai migráns egy bőröndbe bújva próbálta meg kicselezni a hatóságokat. A férfi Milánóban „szállt fel” a vonatra poggyászként barátja segítségével.

 

A helyzet azonban 45 percnyi utazás után kezdett kellemetlenné válni a migráns számára. Kétségbeesett nyögéseket hallatott a csomag belsejéből, amint elérték a svájci határt. A csomagból jövő hangok kisebb riadalmat keltett a többi utas körében.

 

A felügyelet nélküli gyanús csomagra felhívták a hatóságok figyelmét, akik eltávolítták a vonatról a bőröndöt. Elképedtek, mikor a bőrönd egyik sarkában egy emberi kéz jelent meg, majd szépen lassal kibújt a csomagból az eritreai férfi.

 

A rendőrségnek kellett végül segíteni, hogy teljesen megszabaduljon csomagból. Az illegális bevándorló társa a vonat toalettjén bujkált.

 

Nem ez az első eset, hogy a találékony migránsok kifejezetten szűk helyeken rejtőznek el. Márciusban a spanyol határon fogtak el három guineai férfit, akik közül egy az autó alsó részében elhelyezett szűk rekeszben bújt el, két társa pedig a műszerfal mögötti kis térben.

 

 

Dailymail.co.uk

Nyitókép: Dailymail.co.uk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »