Borkai: Régen éltem át ilyen csodálatos dolgokat

Borkai: Régen éltem át ilyen csodálatos dolgokat

Minden olyan esemény, amely megdobogtatta a magyarok szívét, csodálatos pillanat volt – ezt mondta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke az olimpia félidejében adott helyzetértékelésén.

Minden olyan esemény, amely megdobogtatta a magyarok szívét, csodálatos pillanat volt – ezt mondta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke az olimpia félidejében adott helyzetértékelésén. A közösségi oldalon közzétett videóban Borkai Zsolt úgy fogalmazott: régen élt át a rióihoz hasonló olimpiai szereplést.

„Régen éltem át ilyen csodálatos dolgokat. Szász Emesének az aranyérmét megkönnyeztem, de igazából nem lehet őt kiemelni, hiszen azok a versenyzők, akik már befejezték az olimpiai szereplésüket, mind-mind kitettek magukért. Persze vannak kicsit gyengébb szereplések, vannak vesztesek is, de én azt gondolom, hogy ettől nehéz egy olimpiai bajnokságot megnyerni, ettől nehéz egy jó helyezést elérni az olimpián, és ettől van értéke az olimpiának. Úgyhogy összességében azt gondolom, hogy minden olyan pillanat, ami megdobogtatta a magyar emberek szívét, így az enyémet is, az egy csodálatos átélt pillanat volt” – fogalmazott a MOB-elnök.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »