Bordélyházakat üzemeltetett a csabai házaspár

Bordélyházakat üzemeltetett a csabai házaspár

Prostitúció elősegítése és üzletszerű kerítés vádjával állt bíróság elé egy békéscsabai házaspár. Az ügyészség szerint bordélyházakat üzemeltettek a városban, a lányok a bevétel felét adták át nekik.

„Lehetek a bújós kiscicád, vagy egy vadmacska, ha éppen ahhoz van kedved. Ha vágyat érzel, hogy eltölts velem egy kellemes félórát, órát, vagy akár hosszabb időt, ne habozz, hívj!” – Ilyen hirdetésekkel népszerűsítették az általuk üzemeltetett békéscsabai bordélyházat a szabadlábon védekező vádlottak. Az üzlet olyan jól ment, hogy hamarosan terjeszkedni kezdtek, és lakásokat béreltek a városban.

A rendőrség tavaly májusban számolta fel a prostitúciós hálózatot. A lányok a szolgáltatásaikért kapott pénzből részesedést fizettek a vádlottaknak. „A prostitúciót akként szervezték a vádlottak, hogy általuk feladott hirdetésekre jelentkező, avagy ismeretségükben levő fiatal lányok számára meghatározták, hogy a bárba érkező férfiak részére milyen összegben nyújthatnak szexuális szolgáltatást a hátsó szobahelyiségben. Egy óra szexuális szolgáltatásért 16 ezer vagy 20 ezer forint, míg fél óra esetében 8 ezer, 10 ezer forint összeget kérhettek el, a keresmény felét pedig át kellett adniuk” – ismertette a bíróságon Pálné Kismarton Annamária ügyész.

Az elsőrendű vádlott egy vállalkozó, a másodrendű pedig a felesége. A nő a tárgyalóteremben hallgatott, a nyomozóknak viszont beszélt, korábbi vallomást Borbélyné Ács Ildikó bíró olvasta fel: „Azt elismerem, hogy a gyanúsításban felsorolt ingatlanokon végzett prostitúciós tevékenység szervezésében részt vettem, abból részesedést kaptam, ez a részesedés változó volt. Volt a lányok közül, aki 2 ezer, illetve 5 ezer forintot adott naponta, volt, aki ügyfelenként adott 2 ezer forintot, továbbá volt olyan lány, aki naponta adott a rezsibe ezer forintot. Cserébe én rendben, higiénikusan tartottam az ingatlanokat.”

Bordélyház fenntartásáért öt év szabadságvesztés is kiszabható a törvény szerint.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »