Bohócbűnözés

Bohócbűnözés

Vizsgálatot indított a greenville-i rendőrség, miután rengeteg bejelentés érkezett arról, hogy a városban furcsán viselkedő bohócokat láttak. Az itt élő gyerekek arról számoltak be, hogy a bohócok be akarták őket csalogatni az erdőbe.

Gyakran úgy, hogy sok pénzt mutogattak nekik!

Egy kisfiú több bohócot is látott. Anyukájával megnézték az általa megjelölt helyet, ott voltak a bohócok, zöld lézerekkel villogtak a fák között, majd elszaladtak.

Hajdú Péter tévés személyiség, miután megbukott a TV2-n, csúcsgázsiért az ATV-hez szerződött. Újraindítja a Frizbit. Sok emlékezetes interjú kötődik a műsorhoz, beszélgettem többek között Orbán Viktorral, Medgyessy Péterrel, Gálvölgyi Jánossal és Majkával – lajtsromozta legkedvesebb exvendégeit a Blikknek. Elmondta még, hogy ha valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt.

Orbán Ráhel, a magyar kormányfő kedves neje, pontosabban a Magyar Köztársaság nagyra becsült miniszterelnöke magánútból kifolyólag találkozott Bahrein energetikai miniszterével, akivel olajügyekről tárgyalt vagy nem tárgyalt, Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli konzul ugyanis semmire sem emlékszik.

Ezenközben Tiborcz István kormányfői vej és rokoni-baráti holdudvara amerikai és szaúdi kereskedőházakat alapít állami pénzből. A migráns származású tehetős potentátok immár nemhogy az udvarban vagy a spájzban, de körülbelül a nappaliban vannak.

Budaházy György, az első számú közellenség úgy érzi, elképesztően súlyos az ítélet, amellyel sújtották első fokon. 13 év fegyház a második Gyurcsány-kormány idején gyakorolt terrorizmusért tényleg nem kevés. Ebből az alkalomból ráadásul az immár kicsit sem trágár, de annál melankolikusabb Bayer Zsolt publicista is meghasonlásba bonyolódott.

A Belügyminisztérium szerint nem kell méltatlansági eljárást indítani a jogerősen elítélt, de a hétvégén újraválasztott reneszánsz ember, a kalandos életű Gyenes Levente gyömrői polgármester ellen. A Pest Megyei Kormányhivatal szerint igenis kell.

Habony Árpádnak – a sok millió bevándorló kék plakátos atyjának – az unokatestvérei is benne vannak abban a kecskeméti rádiót üzemeltető cégben, amelynek vezetőjét Orbán Viktor javaslatára tüntették ki augusztus 20-án. A rádiót működtető cégnek tulajdonosa Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének volt elnöke is.

Senki sem tudja, hogy Mészáros Lőrinc hogy került a csodálatos luxusjachtra, de egyrészt jól mutatott rajta, másrészt a cégei megbízásokat kapnak a paksi atomerőműben, kétmilliárdért újíthatnak fel sorompókat a MÁV-nak és magukévá tehetik a Népszabadságot is – erre azért még ne vegyünk mérget –, mindemellett pedig a nemzet gázszerelője alapítványt alapít, felkarolandó a Felcsút környéki tehetséges fiatalokat.

A kormány várhatóan abbahagyja a tudtázásos mérgezést, új szlogen jön: ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel. Tájékoztató füzetek és butító (jav.: buzdító) levelek is lesznek. Kockáztatni csúnya dolog, aki nemet mond a nemre, magára vessen!

Több bejelentés szerint a greenville-i bohócok suttognak és furcsa hangokat adnak ki.

Mindig is tudtam: nem szabad bízni a bohócokban! Akármilyen viccesek, akárhogy mosolyognak, akármennyi pénzt mutogatnak. Senki ne menjen be velük az erdőbe.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »