BL-döntő: Veszprém – Kielce percről percre

BL-döntő: Veszprém – Kielce percről percre

MVM Veszprém – Tauron Kielce a férfi Bajnokok Ligája döntőjében! A lengyelek a PSG-t, a mieink a THW Kielt búcsúztatták szombaton a kölni csarnokban. Talant Dujsebajev csapata félelmetesen pörgött az elődöntőben, Nagy Lászlóék fáradtabban érkeznek, hosszabbításra kényszerültek a németek ellen. Kövesse az MNO-n!

– Férfi Bajnokok Ligája, Final Four, Köln, MVM Veszprém – Tauron Kielce, 18 óra.
– A lengyelek meglepetésre a francia PSG-t verték az elődöntőben, a bakonyiak hosszabbításos thriller során múlták felül a THW Kielt.

– Összejön végre az áhított BL-győzelem? Elemző cikkünket itt találja.
– Három veszprémi és egy szegedi játékos került be a férfikézilabda-Bajnokok Ligája 2015–16-os kiírásának álomcsapatába.

17:49Az 1965-ben Iskra Kielce alapított lengyelek 2009 óta egy kivételével minden évben bajnokok lettek. A BL négyes döntőjében sem szüzek már: A BL-ben 2013-ban és tavaly is harmadik lett Talant Dujsebajev brigádja. Az utóbbi években nagyon megerősítették a csapatot, mely büdzséjét tekintve a világ három leggazdagabbja közé tartozik. Aguinagalde, Cupic, Jurecki, Bielicki, Reichmann: csak néhány név a keretből. Nagy Lászlóhoz, Palmarssonhoz mérhető világklasszisuk nincs, de csapatként rettenetesen erősek.17:46Az MVM Veszprém harmadik alkalommal jutott el a kölni négyes döntőbe. 2014-ben negyedik helyen végzett, tavaly a Barcelona ellen bukott el a döntőben. 2002-ben a régi lebonyolítású Bajnokok Ligájában is döntőbe jutottak a bakonyiak, akkor a Magdeburg verte őket a fináléban.17:44Köszöntjük kedves olvasóinkat!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »