Bíróság: nyugodtan jöhetnek ide drogot árulni a hollandok, úgyis futni hagyjuk őket

Elutasította az ügyészség letartóztatási indítványát, és szabadlábra helyezett két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított holland férfit a Budai Központi Kerületi Bíróság. Harmadik társuk óvadék ellenében szabadulhat.

Hírdetés

A három holland a Szigeten árulta a drogot a fesztiválozó fiataloknak. Elfogásukkor 120 gramm kábítószert, kábítószergyanús bélyegeket, tablettákat, injekciós tűket és feltehetően hamisított potencianövelőket találtak náluk a rendőrök. előállításuk után mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki.

A keddi meghallgatásuk után a nyomozási bíró két gyanúsítottat szabadlábra helyezett, ők azóta elhagyták az országot. Harmadik társuk előzetes letartóztatásba került, ő ötmillió forint óvadék ellenében szabadulhat. A két gyanúsított szabadlábra helyezése ellen az ügyészség fellebbezett, így az nem jogerős.

Janklovits Ádám, a letartóztatott díler ügyvédje azt mondta, hogy várhatóan még ma be tudja fizetni a bíróságon az óvadékot, így a továbbiakban ez a férfi is szabadlábon védekezhet.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »