Bilincsben vitték el a tanárnőt: eltűnt a diákok pénze

A tanárnő meghirdetett egy párizsi kirándulást, pénzt szedett rá, majd az utolsó pillanatban lemondta. A pénz nem került elő, a 46 éves középiskolai tanárnőt őrizetbe vették. Senki sem érti mi történhetett.

Magyar Menedék - Karácsony

A nő 2016 áprilisában az egyik kecskeméti szakközépiskolában meghirdetett egy hat napos párizsi kirándulást, amelyért előre részvételi díjat szedett be. A jelentkezőket végig abban a tudatban tartotta, hogy az iskola szervezésében lévő utazásra jelentkeznek, illetve fizetnek be.

Az utazást az indulás előtt egy nappal arra hivatkozva lemondta, hogy nem gyűlt össze elég jelentkező. A gyanúsított az utazásra beszedett összegekből nem foglalt szállást, nem fizetett buszt sem és a több millió forinttal nem tudott elszámolni.

Előbb telefonon hitegette a szülőket, hogy visszaadja a pénzt, majd táppénzre ment és eltűnt. Ezt azért sem értette senki, mert a nő korábban több utat is szervezett már. Nem lehet tudni, hogy mi történhetett vele, hova tűnhetett el a pénz.

Az iskola igazgatója a baon.hu-nak azt mondta, hogy a tanárnő 10 éve az iskola dolgozója, korábban lebonyolított már több utat, soha semmi gond nem volt vele. Ráadásul a gyerekek szeretik. Belső vizsgálat indult ellene.

faktor


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »