„Bibi, Bergoglio és Soros Lengyelország ellen”

„Bibi, Bergoglio és Soros Lengyelország ellen”

MAURIZIO BLONDE

/Tekintettel arra, hogy a hosszabb cikk november 5-i, csak egészen rövid ismertetés következik, noha érdekes./

Varsó nemrégiben törvényt fogadott el, amely blokkol több ezer zsidó kártérítést azok előtt, aki azt állítják, hogy családjuk vagyonát a II. világháború alatt kobozták el, amikor Lengyelország nemzeti szocialista megszállás alatt volt.

Az elfogadott törvény a kártérítésnél feltételül szabja,  hogy az illető lengyel állampolgár legyen kérelme beadásánál és Lengyelországban volt az állandó lakhelye, amikor vagyontárgyait elvették tőle.

Hírdetés

A nemzetközi zsidó szervezetek ezt nagy felháborodással fogadták.

A cikk ezután kitér Elie Wieselre, aki 2016-ben halt meg, miután nagyon megszedte magát a holokauszt kihasználásából. A béke Nobel-díjasról kiderült, hogy egy 15 évvel korábban előtte született bizonyos Lazar Wieselé volt az A-7713-as szám, amit Wojciech Plosa, az auschwitzi múzeum igazgatója hivatalosan megerősített. Vagyis Wiesel ezt az azonosító számot ellopta saját magának, mint ahogyan azt Gruener Miklós, egy „valódi túlélő” megvádolta vele. Ezért nem volt hajlandó Wiesel soha megmutatni a karján az állítólagos tetoválást.

(http://www.effedieffe.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9426&Itemid=100021)

(Egyébként “Bergoglio” =  Ferenc pápa)

A szövegben Soros neve egyszer fordul elő, mint aki ugyanazzal a szövegekkel vádaskodik a lengyel kormány ellen, mint Izrael és Merkel.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »