Bevándorlók főnöke buzdít arra, hogy voksoljunk nemmel

Bevándorlók főnöke buzdít arra, hogy voksoljunk nemmel

Fontos, hogy nagyon sokan elmenjenek szavazni október 2-án, mert eldől, hogy “a keresztény gyökerű ország sorsa milyen módon lesz befolyásolva külső erők által” – fogalmazott a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának szakosztályvezetője. Aki sok külföldivel dolgozik együtt.

Idősebb Ocskay Gábor szerdán, Székesfehérvár belvárosában a Fidesz népszavazási kitelepülésén hangsúlyozta, a nemzetnek meg kell mutatnia, hogy az unió javaslata ellenére szeretne kimaradni a kötelező kvóta rendszeréből és szeretné maga eldönteni, kivel akar együtt élni – írja az MTI.

Azt kérte mindenkitől, menjen el voksolni, a szavazófülkében értelmezze a kérdést és döntse el, szeretne-e sok idegent ebben a kis országban. A sportvezető szerint a népszavazás arról is fog szólni, hogy a közömbösséget sikerül-e legyőzni.

A Fehérvár AV 19 két bajnokságban is képviselteti magát. Az osztrák első osztályban, az EBEL-ben szereplő játékoskeretből (25 fő) hat hokisnak nincs magyar állampolgársága, hárman honosított magyarok, ketten pedig külhoni magyarok, azaz összesen tizenegy hokisnak van nem magyar állampolgársága is. A magyar MOL Ligában szereplő keretből (26 fő) öten külföldiek, rajtuk kívül egy honosított kanadai, valamint három külhoni magyar. A két keret között van átfedés.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »