Betörés közben tetten ért fiatalokat állítottak falhoz a rendőrök Táton

Betörés közben tetten ért fiatalokat állítottak falhoz a rendőrök Táton

Nyugodjon meg mindenki, nem esett bántódása a három csirkefogónak. Azért kerültek lakat alá, mert egy táti bolt udvarára jártak be sört meg üdítőt lopni, ezt meg a tulajdonos nehezményezte kissé. Az egyenruhások egy fotó erejéig állították őket a falhoz gondolkozni.  Lopással vádolják őket, ráadásul egy nevelőotthonból lógtak el, ezért is körözés volt már kiadva ellenük.

A vidám társaság egy táti élelmiszerüzlet udvarára mászott be, majd a külső raktárból fogyasztási cikkeket kíséreltek meg eltulajdonítani, azonban a rendőrök tetten érték őket – számol be az esetről a police.hu.

A nyomozók megállapították, hogy a tettesek korábban is jártak már a helyiségben, akkor üdítőket, söröket és pékárút loptak.

A járőrök a 16 éves táti, a 15 éves császári fiút és a 16 éves tokodi lányt a rendőrkapitányságra előállították. A három fiatalkorú ellen a Komáromi, illetve a Dorogi Rendőrkapitányság által elrendelt körözés volt érvényben, mivel engedély nélkül távoztak a gyermekvédelmi intézetekből. A rendőrök a fiatalokat gyanúsítottként kihallgatták, akik beismerő vallomást tettek.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »