Beszélő autókat fejleszt a BME – Reggeli járat

Beszélő autókat fejleszt a BME – Reggeli járat

Néhány év múlva minden autóban kötelező lesz a járműkommunikációs fedélzeti egység.

Adás:
2016. július 6., hétfő 5.50

Se veled, se nélküled. Összefogás helyett együttműködést ajánl az MSZP a kisebb baloldali pártoknak. Kerék-Bárczy Szabolcsot, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagját kérdezzük arról, hogy szerintük milyen egy egészséges politikai kapcsolat?

A nemzetközi helyzet fokozódik. A legutóbbi isztambuli merénylet után, és a közelgő nemzeti ünnep előtt az USA megerősíti a biztonsági intézkedéseket. Stúdiónkban Kaiser Ferenc biztonságpolitikai szakértő elemzi a kialakult állapotot.

Fociláz. Horti Gábor Csepelyi Adrienn újságíró, bloggerrel elemzi az Eb-t.

Beszélő autókat fejleszt a BME. Néhány év múlva minden autóban kötelező lesz a járműkommunikációs fedélzeti egység. Vendégünk Takács András fejlesztési igazgató, Commsignia Kft. és Bokor László, a BME adjunktusa.

Augusztusban 9. Ördögkatlan Fesztivál. Zene, színház, cirkusz, bor és interaktív bohóckodás. Vendégünk: Bérczes László, a fesztivál egyik szervezője és Göttinger Pál rendező.

Engedd el! Új klippel és hanganyaggal jelentkezett Patkó Béla, vagy ahogy egy ország ismeri: Kiki. Ráadásul, az Első Emelet egykori frontembere októberben merőben új hangzásvilágú koncertet ad. Kikit visszatéréséről és megújulásról faggatjuk.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »