Berni éber, mint az ÁVO

Hadházy Ákos csütörtökön három különböző budapesti helyszínen tekinthetett bele a nemzeti konzultációs ívek feldolgozásába. Nem, az élő fába nem kötött bele, csak a dobozokba, hogy hiteltelenítse a nemzeti konzultációt.

Magvas facebookos gondolataiból idézünk:
„Egyik helszínen sem tudtak ugyanis arról mutatni BÁRMILYEN nyilvántartást (még egy nyomorult kockás lapot sem) hogy hány doboz érkezett be hozzájuk az adott napon és hány távozott.”

Ha a „helszinek”-től el is tekintünk, bizonyára magyarázatra szorulna a „doboz” fogalma.

(…) Szél Bernadett és Hadházy Ákos LMP-s politikusok betekinthettek a nemzeti konzultáció kérdőíveinek feldolgozásába és úgy látták, nem érkezhetett annyi kérdőív vissza, mint amennyi mondanak. Úgy tűnik, “Ron Werber ismét aktivizálta magát”, és a két LMP-s azt mondta el, amit a kampánytanácsadó leírt nekik. Az LMP nemcsak azokba az emberekbe rúgott bele, akik feldolgozzák az íveket, hanem abba a most már közel 2 millió emberbe is, aki részt vett a konzultációban.

Egy teremnyi konzultációs ívet nézett meg Hadházy, de ez nem zavarta abban, hogy pár perccel később azt hazudja, az egész nem létezik.

(Az MTI felvétele nem az Isten hozta, őrnagy úr című film forgatásán készült.)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »