Bernd Storck: Nagy nyomás volt rajtunk, de a csapat nagyon jól kezelte

Örülök, hogy sikerült győznünk. Természetesen fontos volt, hogy a Svájc elleni mérkőzés után megnyerjük ezt a mérkőzést. Nagy nyomás volt rajtunk, de a csapat nagyon jól kezelte.

 

Nehéz meccs volt, de már az elejétől kezdve megpróbáltuk magunkhoz ragadni a kezdeményezést, domináltunk, csak egy kicsit jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeinket. Néhány helyzetben szerencsénk is volt és Gulácsi Péter is nagyon jól védett. Összességében elégedett vagyok.

 

Igyekeztük magunkhoz venni a kezdeményezést, a széleken szerettünk volna játszani egy olyan csapat ellen, amely megpróbált kontrázni. Folyamatosan járattuk a labdát, kerestük a réseket a lett kapu irányába. Lehet, hogy korábban kellett volna egy-két szituációban megindulnunk.

 

Most jön egy kis szünet, majd következik az Andorra elleni selejtező, kötelező nyernünk, majd utána téli szünet. Fontos volt, hogy megmutattuk, tudunk futballozni, előre játszani, a csapategység pedig remek. Kipróbáltunk fiatal játékosokat, mert mindez a magyar foci jövője”

 

Bernd Storck szövetségi kapitány interjúja az M4 Sportnak. (szöveg: nemzetisport.hu)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »