Berlin, Brandenburgi kapu: az iszlám terror áldozataira emlékezni tilos

A Goolag- és Facebook-terrorcenzorok korában rohamosan terjednek és mélyülnek a nyugati hatalmi oligarcha egyeduralmi törekvései – írja a Magyaridők.

Naponta olvashatjuk a példáit annak, ahogyan a nyugat-európai autokrata országokban a nép hatalmas többségének fontos jelképeket tiltanak be, legyen az karácsonyfa vagy betlehemi jászol, sőt magának a karácsonynak a megünneplése.

Most a német önkényuralmi terror azokra csapott le, akik Berlinben a brandenburgi kapunál akartak emlékművet emelni „a multikulti ideológia és az iszlám terror” áldozatainak.

A német identitárius mozgalom aktivistái az emlékművet a tavalyi berlini Breitscheidplatzon végrehajtott terrormerénylet évfordulójára akarták elhelyezni. Mégpedig a „multikulturális erőszak és iszlamista terrorizmus összeurópai áldozatainak”, számol be az ügyről az osztrák Info-Direkt heti magazin internetes portálja.

Hírdetés

Az identitáriusok Facebook-oldalukon írták meg szándékukat és az emlékmű elhelyezésének indokát: eme áldozatoknak mind a mai napig nem emeltek méltó emlékművet. Ezt, teszik hozzá, a politikusok akadályozzák meg.

Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította. Ami miatt az identitáriusok tiltakozásra szólítottak fel, hangsúlyozva, hogy hangot akarnak adni az áldozatoknak is.

A felhívás nyomán sokan vittek virágot és koszorúkat az eltávolított emlékmű helyére. Jobban mondva, szerettek volna, mert a rendőrök azt sem engedték.

 

A német IB Berlinben a terrorizmus áldozatainak állított emléket és arcot adott a csupán számokként emlegetett embereknek. A remekül kivitelezett emlékművet a Brandenburgi kapunál állították fel, ahonnan mondanunk sem kell, hogy a hatóság rövid időn belül eltávolította, nehogy bárkinek is szembe kelljen nézni a multikulti és az iszlamista terror áldozataival…


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »