Berecz a nyolcadik összetettben

Berecz a nyolcadik összetettben

Berecz Zsombor a csütörtöki bravúros szereplés után ma csendesebb napot fogott ki, a hetedik futamban 12., a nyolcadikban a 18. helyen zárt, de összetettben még mindig Top10-es.

A TELJES MAGYAR PROGRAM RIÓBAN

Csütörtökön este hat futam után a harmadik helyen állt az összetett versenyben a finndingiben szereplő Berecz Zsombor. A nagy előrelépést futamgyőzelmének, majd hatodik helyének köszönhette, s reménykedtünk benne, hogy a szombati folytatás is hasonló sikereket ad számára.

A magyar vitorlázó a hetedik futamban a 12. helyet szerezte meg, s ezzel összetettben a hatodik helyre csúszott vissza. A nyolcadik felvonásban nem kezdett jól, hiszen az első időmérőnél a 17. helyen állt, majd sikerült feljönnie a 11. pozícióba, ám a célba a 18. helyen tudott befutni.

A nap végén 63 ponttal a nyolcadik helyre került, 16 pont a hátránya a harmadik helyen álló ausztrál Jake Lilleyvel szemben.

Vasárnap a kilencedik és a tizedik futammal folytatódik a verseny, utóbbit követően kialakul a legjobb tíz mezőnye, amely a hétfői pihenőnap után részt vehet a keddi éremfutamban, amelyben dupla pontokat kapnak a versenyzők.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »