Bencsik András: Kik ők, és mit akarnak?

Elképesztő az az arrogancia, ahogy a vesztes liberális elit a törvényesség látszatát is felrúgva védelmezi a többség – lásd: polgári demokrácia – akaratával szemben a saját előjogait.

Feltehetően ezért zaklatják névtelen telefonálók az áttételes amerikai demokrácia (nehogy már a nép közvetlenül beleszóljon a politikába) második fokozatát betöltő elektorokat, hogy az adott térség választóinak akaratával dacolva mégse szavazzák meg Donald Trumpot. Teljesen véletlenül Soros György hatalmas vagyonából óriási összegeket fordítottak és fordítanak ma is a liberális állások védelmezésére. Mert úgymond nehogy már a bunkó (kirekesztő, rasszista, antiszemita, homofób, fasiszta, náci stb. – a megfelelő szó aláhúzandó) többség akarata érvényesüljön.

Ausztriában például úgy oldották meg e nehéz problémát, hogy nem ragadt a boríték, amiben amúgy a könnyedén megcinkelhető levélszavazatot kellett volna elküldeniük azoknak, akik lusták elsétálni egy szavazóhelyiségig. Ez akkora feladat volt az iparilag körülbelül a XII. század szintjére visszasüllyedt osztrák kormánynak, hogy áprilisról december elejére halasztották az elnökválasztást, egyúttal időt adva az osztrák népnek, hogy alaposan átgondolja döntését: tényleg nem akarja a baloldali-liberális koalíció jelöltjét megválasztani? Az osztrák néppel azonban tartósan baj van, még a megmanipulált közvélemény-kutatások szerint is a jobboldal jelöltje az esélyesebb, így egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy pesti szólás bölcsességét fölismerve, az osztrák kormányzati szervek előbb-utóbb kijelentik, egy a lényeg, hogy (ha a boríték már jó, akkor) ne ragadjon a bélyeg… Mert ez újabb halasztást tenne lehetővé…

A félelem és a túlzott önbizalom elegye olykor elképesztően rossz döntéseket szül. A liberálisok rettegése egy konzervatív-patrióta fordulattól, illetve gőgös hitük jelöltjük diadalában eredményezte George Soros támogatottjainak nyilvánosságra hozását. Ezt feltehetően erődemonstrációnak szánták a Nagy Győzelem előtti pillanatban, de mivel ebből Nagy Vereség lett, a Soros-szervezetek listája felér egy önfeljelentéssel.

Magyarországon az ország méretéhez és a társadalom nyugodt állapotához képest nyomasztóan sok úgymond civil szervezet működik Soros-pénzen. A Demokrata ezért pályázatot hirdet az oknyomozásra képes és hajlandó újságírók számára, hogy segítsenek felderíteni e háttérhatalom, e szövevényes hálózat kapcsolatrendszerét, kulcsszerep­lőit, összefüggéseit, szándékait és céljait. Magyarországon ugyanis nyugalom van, és a társadalom értékrendszere 2010 óta harmóniába került a politikai berendezkedéssel, de ne legyenek illúzióink, a láthatatlan háttérhatalom még nem adta fel. Mindent megtesz a 2018-as országgyűlési választások befolyásolására.

Bencsik András – www.demokrata.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »