Bencsik András: Egy különös, ronda hír

Bencsik András: Egy különös, ronda hír

„Az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet.” A média persze ráugrott erre, ezért Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató a következőt válaszolta az egyik hírportálnak: „A Fidesz az ilyen és ehhez hasonló híresztelésekkel soha nem foglalkozott. A politikában a külső befolyásolási kísérletek állandóak. A Fidesz–KDNP mindig is azon dolgozott, hogy ezeket elhárítsa.”

Értsd, ahogy akarod. A kommunikációs igazgató ugyanis nem cáfolta, csupán elhárította magától a kérdést azzal, hogy híresztelésekkel – ha van alapjuk, ha nincs – nem foglalkoznak, ám a maguk részéről azon vannak, hogy a „külső befolyásolási kísérleteket” elhárítsák. Merthogy állandóan vannak ilyen kísérletek. Akár most is lehettek. Akár holnap vagy a jövő hónapban is próbálkozhatnak valakik.

Miközben őszinte örömmel olvashatjuk egy oldallal hátrébb, hogy a momentumos gyerekek jóvoltából kiderült, a biztos véleményt alkotók – általában ezek mennek el szavazni – körében Orbán Viktor kimagasló, 60 százalékos támogatottságot élvez még akkor is, ha a kérdést sunyin és rosszindulatúan teszik fel, és a kormánypártok népszerűsége immár három éve tartósan 50 százalék környékén van, vagyis csodára sem a baloldaliak, sem a liberálisok, sem Mr. George Soros (ejtsd: Miszter Dzsordzs Szarosz) fizetett idiótái, sem a rövid kantáron futtatott jobbikosok nem számíthatnak, aközben némi aggodalom lopódzik a szívünkbe.

Az egy év múlva sorra kerülő választásokon, látván a jobboldali kormány e lapban vázlatosan ismertetett eredményeit, a Fidesz–KDNP továbbra is erősen esélyes a győzelemre. Kérdés azonban, ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje? Ki alakíthat majd kormányt? Nógrádi György különös bejelentését ennek fényében kell értékelni. Európában ugyanis nem szokatlan, hogy a (megszálló) háttérhatalom beleszól a választások menetébe, ha úgy látja, hogy az ostoba nép rossz döntést készül meghozni.

Hírdetés

Most éppen Franciaország népe kapott ajándékba a semmiből egy Emmanuel Macron nevű megmentőt, aki négy évig a Rothschild befektetési banknál dolgozott, ahol havi 33 ezer eurót keresett. Ezt követően két évig a vérkorrupt Francois Hollande gazdasági tanácsadója volt, majd 2016 augusztusáig gazdasági minisztere. Azóta nincs rendszeres jövedelme, de majd lesz, ha megbízói szépen lenyomják a francia nép torkán, és úgy fest, hogy lenyomják, mert félnek a nemzeti öntudat jelöltjétől, Marine Le Pentől. Lenyomtak már egyet-egyet az olaszokén, a spanyolokén, az ukránokén (az nyögvenyelősen ment), lenyomják nemsokára a németekén is.

Bizonyosak lehetünk abban, hogy van forgatókönyv Orbán Viktor megpuccsolására. Emlékezzünk a 2012. januári Békemenetet megelőző időszakra. Akkor ezt érezte meg Magyarország népe és tódult ki egyetlen hívó szóra az utcára. Az a titkos puccs százezrek kiállásának köszönhetően hamvába holt. Ám a háttérhatalom aligha adja fel. Újabb ütközetek lesznek Brüsszellel és másokkal, mert az a hatalom, amelynek Miszter Szarosz az ügyvivője csupán, nagyon erős. Nógrádi György jelzését ezért komolyan kell venni. Ma még nem jött el egy újabb Békemenet ideje, de jó, ha tudjuk, hogy szükség lehet ránk megint. Ugyanazért, ugyanott.

Bencsik András – www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »