Bemutatkozik az Örs Skins

Mindig öröm új skin csoportok bemutatkozását olvasni.
Figyelemre méltó, hogy egyből a biztonságosabb VK – választották kapcsolattartási fórumnak az Örs skins tagjai.
Sok erőt és sok sikert kívánunk!

828

Forrás:odin.blog.hu

Hírdetés

Örs Skins

2016 áprilisától, mint baráti társaság elkezdtünk az Örs Vezér terére kijárni, „miért ne” alapon, hisz mindenkinek útba esett. Megbeszéltük, hogy minden pénteken találkozunk a HÉV peronján. Ahogy múltak a hetek észrevettük, hogy az Örsön nem kis munkánk van. Kezdve a punkok szemetelésétől a kötekedő cigányokon át, a játszótéren drogozó és dajdajozó fiatalokig. Rájöttünk, hogy rendet kell tennünk, ha az Örsön nyugalmat akarunk.

2016. május 22-én alakultunk szervezetté. Beszéltünk arról, hogy kell egy egységes megjelenés; név, jelkép, mint más szervezeteknél. Így alakult meg az Örs Skins 7 fővel. Nevét az Örs Vezér teréről kapta. Elsősorban egy önkéntes rendvédelmi szervezet vagyunk, amely a fehér embereket védelmezi a különböző atrocitásokkal szemben, s Budapest egyik legforgalmasabb terét próbálja biztonságosabbá tenni.

Céljaink:
⦁ Budapest többi kerületében is létrehozni a légiókat, kerületenként egyet-egyet, a kerületek számozásával és önálló jelképpel.
⦁ Példát szeretnénk mutatni. A Skinheadnek az utcán van a helye! Személyes jelenlétre alapozó tevékeny szerveződésekre van szükség, nem csak a számítógép előtt, a közösségi oldalakon és fórumokon kell osztani az észt! Sajnos manapság a virtuális világot részesítik előnyben a fiatalok. Ezen változtatni kell! Viszont csak olyan igényes embereket fogadunk be, akik nem csak inni járnak ki, hanem sportolnak, tanulnak, dolgoznak, van fogalmuk az NS mentalitásról, és úgy is élnek. 
⦁ Igyekszünk közösségi életet élni. Közös kirándulásokat, katonasír gondozásokat, megemlékezéseket tervezünk.

⦁ A 2017-es Becsület Napján saját molinóval és zászlóval emelnénk az esemény színvonalát. 
⦁ Közös edzésekkel szeretnénk a csapatszellemet és a fizikai állóképsségünket magasabb szintre emelni, hisz az erkölcsi tartás és a szellemi felkészültség mellet ezek sem törpülhetnek el. 
A hónapok során többen megkerestek minket, hogy csatlakoznának hozzánk. Pl. a „nyugatis” brigádból is jelentkeztek, de őket elutasítottuk a hozzáállásuk és mentalitásuk miatt. Ez nem arról szól, hogy kijövünk, iszunk, füvezünk és keménykedünk! Nem csak az ivászat és a koncertre járás a célunk, viszont annak is megvan a maga helye és ideje, amikor jól érezzük magunkat. Jöttek olyan emberek is, akik úgyszintén egy budapesti nemzetiszocialista hálózatban gondolkodnak. 
Vannak olyan tagjaink, akik a Blood & Honour Hungáriával és a Magyarnak Maradni Mozgalommal is kapcsolatban állnak, de rokonszenvezünk a Skins4skinS, a Hammerskins és a Hungária Skins tevékenységével is.

Ha van olyan nemzetiszocialista beállítottságú ember, aki úgy érzi, hogy szeretne csatlakozni, alkalmasnak érzi magát a feladatra, megfelel a követelményeknek, akkor szívesen várjuk a jelentkezését.
Elvárások a jelentkezővel szemben:
⦁ Nemzetiszocialista eszmei beállítottság és életmód – Erkölcs, Tudás és Erő;
⦁ Legalább 15 éves életkor;
⦁ Igényes, ápolt kinézet;
⦁ Az italozó életmód és a drogfogyasztás elutasítása;
⦁ Tanuljon, vagy dolgozzon;
⦁ Fehér árja származás; 
⦁ Az Örs Vezér tere legyen számára könnyen és gyorsan megközelíthető;
⦁ Kitartó, aktív részvétel.

Elérhetőség:
https://vk.com/orsskins88

Örs Skins


Forrás:bhhdivision.blogspot.com
Tovább a cikkre »