Belső vizsgálat indult Demcsák Zsuzsa interjúja miatt

Az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot Demcsák Zsuzsa Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel készített interjúja – írja a Blikk. A lap a csatorna sajtófőnökétől megtudta: a körülmények kapcsán belső vizsgálat indul. A Blikk információi szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre.

Demcsák Zsuzsa a tervek szerint az Egyenes beszédben lett volna műsorvezető, ám csak azután születik végső döntés az ügyben, hogy Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről. Így biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd a műsor – teszi hozzá a lap.

Egyébként úgy tudják, Demcsák Zsuzsa a péntek reggeli Start című műsorban megjelent interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett – teszik hozzá.

Demcsák Zsuzsa az esetről a Borsnak azt mondta, az utóbbi időben sajnos nem alszik túl jól. „Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem” – fogalmazott a műsorvezető.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »