Belső atombomba robbant a ciontáborban: zsidó szupervezető apartheidnek minősítette az izraeli rezsimet

Belső atombomba robbant a ciontáborban: zsidó szupervezető apartheidnek minősítette az izraeli rezsimet

Az egyik legbefolyásosabb amerikai cionista szervezet, az Amerikai Zsidó Kongresszus korábbi vezetője, Henry Siegman határozottan elítélte az izraeli háborút a Gázai övezetben, mondván: „a cionista álom ártatlanok lemészárlásán alapul”.

A Democracy Now! című amerikai televíziós hírműsorban a volt cionista csúcsvezető kijelentette: Az ártatlanok lemészárlása a Nagy-Izrael álomért valójában a rezsim mély válságát jelzi. Henry Siegeman hangsúlyozta: Izrael, „de-facto apartheid” rendszer, és soha nem fog beleegyezni a két állam (palesztin, illetve zsidó) kialakításába.

Szerinte az úgynevezett békefolyamat a megszállt palesztin területeken csupán hatalmas átverés, a zsidó államot uraló cionista elit soha nem fogja megengedni, hogy létrejöhessen egy önálló palesztin állam.

Hírdetés

Több, mint Néhány 1370 palesztint öltek meg a három hete kezdődött cionista terrortámadás-sorozat során az ostromlott Gázai-övezetben. Köztük nagy számban nőket és és gyermekek. Az agresszió során több ezer ember sérült meg.

Az ENSZ szerint a gázai halálos áldozatok több mint 80 százaléka civil. Izrael folytatta terrorakcióit kórházak, mecsetek, iskolák ellen annak dacára, hogy a nemzetközi közösség is többször elítélte az emberiség ellenes bűncselekményeket.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »