Beindul a „meccsgyár”, Rooney a kispadon

Beindul a „meccsgyár”, Rooney a kispadon

Ma újabb kilenc mérkőzéssel folytatódnak a vb-selejtezők. A címvédő Németország és az új szövetségi kapitánnyal készülő Anglia is játszik.

„Más mérkőzésre számítunk, mint az előző csehek elleni összecsapásra. A csehek nyílt focit játszottak, és támadásra is hangsúlyt fektettek. Nem hiszem, hogy az észak-írek is így tennének. Egy sokkal defenzívebb ellenfélre számítunk. De úgy gondolom, a csapat meg fogja találni a megfelelő megoldást” – mondta a német kapitány.

A F csoportot vezető Anglia Szlovéniába látogat. A háromoroszlánosok a németekhez hasonlóan kapott gól nélkül vezeti a csoportot, a csapat háza táján azonban koránt sincs minden rendben. Sam Allerdyce kapitány alig két hónap alatt belebukott egy interjúban, a helyét átvevő ideiglenes kapitány, Gareth Southgate pedig a kispadra ülteti a csapatkapitányt, az előző, Málta elleni 2-0-s győzelemmel végződő mérkőzésen, a saját szurkolói által kifütyült Wayne Rooney-t.

„Megértem és tiszteletben tartom a menedzser döntését. 100 százalékkal szurkolok a csapatnak a kispadról is, ha készen állok arra, hogyha be kell szállni a játékba. Bízunk a 3 pont megszerzésében. A válogatott színeiben mindig nagy büszkeség játszani, akár kezdőként, akár csereként és öröm itt lenni a csapattal” – mondta a Manchester United játékosa.

Ezen kívül még 7 mérkőzést játszanak. A többi között a csehek az eddig 100 százalékos Azerbajdzsánt fogadják. A lengyelek az örmény csapatot látják vendégül, míg a szintén az Eb-n szereplő szlovákok Skóciával csapnak össze.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »