Bayer Zsolt: Vona (3.)

Mindezek után került sor a találkozóra Orbán és Vona között.

Vona nagyon készült, kicsit be is csurizott izgalmában, előző nap pedig elszaladt kiszedetni a szemöldökét, hogy igazán szép legyen majd a vágóképeken. A tanácsadók sokáig töprengtek, vigyen-e magával egy vizslakölyköt és egy kisfókát, de ezt Lajos megfúrta, mert a fókát csak nagyon drágán tudta volna beszerezni ilyen rövid idő alatt. Így maradt a frissen szedett szemöldök, meg a frissen kitalált, friss-ropogós aljasság: Vona bejelentette, csak akkor szavazzák meg az alaptörvény-módosítást, ha nem lesz többé letelepedési kötvény.

S amikor kijött a találkozóról az „elnök úr”, frissen becsurizva, friss szemöldökkel és azzal a könnyebbséggel, hogy nem csak pártja lelkét vette el, de menet közben már rég’ eladta a sajátját is, szóval kijött ez a lélekkufár, és vigyorogva bejelentette: „Komoly fejfájást okoztam Orbánnak.”

Hát persze. Hiszen ez a cél. Ez maradt a cél. Hol van már az akarat Brüsszel megleckéztetésére, hová is lett a (sosem volt) szándék a „magyar érdekek megvédésre”, hová párolgott el a harciasság meg a kérlelhetetlenség meg az unióval szembeni engesztelhetetlenség, mivé lett a radikalizmus meg a „csak a nemzet”… Kiszedték az „elnök úr” szemöldökével. És maradt az Orbánnak okozott fejfájás, meg a krokodilkönnyek maradtak még a Népszabadságért.

S akkor nézzük meg a végén, miképpen csapódik le mindez a nyilván törzsszavazóknak számító (azoknak remélt?) kurucolvasókban:
„Ezt hívják politikai zsarolásnak. Okos. Az, hogy eredményes-e, hát…”

„Erről még nem írtam, de megírom az ezzel kapcsolatos sejtésemet is. Az, hogy Vonát Simicska mozgatja, az teljesen világos, a Nemzet is ma hozta a letelepedési kötvényes cikket.

De ki áll Simicska mögött? Lényegében azok az erők, akik meg akarják akadályozni azt, hogy kínai és orosz állampolgárok az EU területére juthassanak. Vagyis vélhetően az amerikai titkosszolgálat. Így közvetve Vona is a CIA által mozgatott figura. Már régen a múlté az orosz kapcsolat. Vona nyugati érdekeket képvisel, ez mára már teljesen világos.”

„bravo ülj le fiam 1-es ez egy hülye azt hiszi ha bebuktatja az orbánt ő lesz a befutó – szánalmas alak ez- ki választana meg téged gábor? a zsidók? a komcsik? a zsidókomcsik? a zsideszesek? a kiebrudalt kiábrándult jobbikosok? kisebb a támogatottságod mint hiszed – a simicska egy sértett primitív barom neki nem számít az ország csak bosszút tudjon állni.”

„Ettől tartok, ha meg egy fideszügynök bábszínháza lesz a se módosítás, se eredményes szavazás az egyenesen hazaárulás, bűnszervezetben mívelve.”

Hírdetés

„Már vártam, milyen kamu indok alapján tesz keresztbe Vona az alkotmánymódosításnak. Ezt már világosan Simicska mozgatja, Orbánnak tökéletesen igaza volt, nem véletlen, hogy ma a Magyar nemzet (Simicska lapja) a letelepedési kötvények miatt kötekedett. Bravó, Voncsi, így te arra a következtetésre jutottál, hogy ha jöhetnek gazdag kínai üzletemberek, akkor Brüsszel ezrével telepíthessen ide utcára szaró niggereket meg arab terroristákat. Ez Voncsi. Egy közönséges hazaáruló.”

„vona! A magyarországi olimpiával kapcsolatban mi az álláspontod?”

„És mi lesz az itt maradó egyetemistákkal? Gábor teljesen nem tudod semmikép megakadályozni hogy ne legyenek bevándorlók… Nem helyeslem a kötvényt de tőlük tartok a legkevésbé, ezen szerintem kár megbuktatni a csoportos betelepítés megakadályozását… Az előbbiből nehezen alakul ki gettósodás az utóbbiból meg szinte biztos. A kötvényes betelepítés könnyen meggátolható kormányváltással, de a mostani tervezethez 2/3 kell az meg kitudja mikor jön össze még egyszer…. Gábor fogadjátok el, ha marad is a kötvény, bár van egy olyan érzésem hogy Orbán is kihátrál abból…”

„Ez röhejes! Mondjuk a módosítástól aztán nem fognak megállni a folyamatok, de ez vicces ahogy összeköti a kettő dolgot.- Ha nem állítod le, akkor nem szavazom meg. (majd odaszórja az eu akkor/mondjuk egyébként is az lesz) Olyan ez mint a dedó! Tényleg ovisoknak kell vezetni az országot?”

„ja most már csak az a kérdés – ha nem népszavaztat az Orbán – hanem egyből alkotmányt módosít, ahogy ők javasolták – akkor is ezt mondta volna? Ha meg ezt mondta volna akkor nem mindegy?”

„Igazából Vona puhapöcsű a politikához, ez itt a gond.”

„Jó ez a kijelentés, de aztán ha ezért nem lesz módosítás, és a szavazás is eredménytelen, mi is lesz?? Hazaáruló Vonánk??”

„Vagy mondjuk Orbánék is leállíthatnák a Rogán-Habony biznisz-letelepítést…”

„Igen, csak ez a szezon tipikus keverése a fazonnal. A Rogán-féle »biznic« az arról szól, amit minden normális ország csinál, hogy jópénzű, cselekedni és dolgozni képes külföldinek ad lehetőséget, hogy állampolgárként itt vállalkozzon, ide adót fizessen. A másik ügy meg az afrikai-közel-keleti-balkáni muszlim és fekete népvándorlás megállítása. Azt még elnéztem Vonának, hogy kiskutyákkal nyalakodik fotókon, de ha most ezt a Jobbik nem szavazza meg, akkor én meg többet nem szavazok a Jobbikra, ez ilyen egyszerű. Ha nem konstruktív nemzeti ellenzék, hanem egy a többi ellenzéki párt közül nemzeti mázzal, akkor nekem nem tetszik.”

Hát, ennyi. Sőt: Ennyike…

Bayer Zsolt – www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »