Bayer Zsolt: Ukrán barbárok

Bayer Zsolt: Ukrán barbárok

A CIA által kinevezett ukrán kormány az áldozat pózában tetszeleg szerte az elhülyült világban, és ezen áldozati pózba merevedve úgy gondolja, bármit megtehet.

Nyilván emlékeznek – dehogy emlékeznek! – arra a karikatúrára, ami még valamikor 2010 vége táján jelent meg, a második Orbán-kormány hajnalán, valamelyik nagyon liberális, nagyon befolyásos, nagyon független és természetesen nagyon „európai” lapban, s amelyen egy szőrös, állatbőrökbe bugyolált, kezében bunkót szorongató ősember volt látható, amint „jelentkezik” az unió „pultjánál”.

Magyarország volt az az ősember.

Az ok? Pontosan már nem emlékszem, de valami sajtóügy. Azt hiszem, a Klubrádió éppen nem kapott ezercsilliárd forint állami támogatást, és nem Bolgár György lett kinevezve tájékoztatásügyi miniszternek.

Az új ukrán oktatási törvény kapcsán most nem születnek ilyesféle karikatúrák, nincs összeurópai felhördülés, a liberális világ feltűnően nagy kussolásba kezdett, egyedül az Egyesült Államok kijevi nagykövetsége szólalt meg eddig, ők pedig üdvözölték az új ukrán törvényt, lelkendezve annak modernségén, nagyszerűségén stb., stb.

Történik mindez az emberi jogok és az azonos mércék nagyobb dicsőségére – no és persze azért, mert Ukrajna jelenleg regnáló kormányát és csokimikulás elnökét amúgy a CIA nevezte ki, juttatta hatalomra és pénzeli, leginkább azért, mert az Egyesült Államok igényt tart a jóféle ukrán csernozjomra (ált. isk. 8. oszt.), az ukrán nyersanyagokra, no meg kell neki hely az orosz medve hasa aljához közel. (Ez amúgy ugyanaz az Egyesült Államok, ahol pár éve már felmerült, hogy egyes államokban a köztisztviselőket kötelezik a spanyol nyelv megtanulására, nem a migránsokat az angol nyelv elsajátítására…)

A CIA által kinevezett ukrán kormány az áldozat pózában tetszeleg szerte az elhülyült világban, és ezen áldozati pózba merevedve úgy gondolja, bármit megtehet. Megteheti például azt is, hogy őshonos kisebbségeit egyszerűen megfosztja az anyanyelvhasználat jogától. Persze az ukrán kormány minden bizonnyal csak és kizárólag az orosz kisebbséggel (ami Kelet-Ukrajnában többség!) akar kiszúrni, csak az oroszokat akarja jogaiktól megfosztani, ám annyira már kiokosították őket a gazdáik, hogy ilyet nem tehetnek, mert akkor túlságosan kilóg a lóláb (ami esetünkben a CIA meg Nuland meg volt amerikai alelnökök szőrös lábát jelenti).

Hírdetés

Úgyhogy inkább kiszúrnak az összes kisebbséggel, mert így már minden oké, minden „pc”. Ment is volna minden simán, de az ukránok egy aprósággal nem számoltak. Azzal, hogy Magyarországon jelenleg nem a liberális hazaárulók vannak hatalmon, és nem Göncz Kinga-féle „merjünk kicsik lenni” senkik gyakorolják a külügyminiszteri teendőket. Azzal sem számoltak, hogy ugyanez a helyzet Lengyelországban is, és hogy van egy erős V4-ek szövetség, továbbá hogy a nemzeti érdekérvényesítésben mindig bármire képes románok is élnek Ukrajna nyugati felén.

Magyarország vezetésével összeállt az a koalíció, amely akar és képes szembeszállni az ukrán barbárok embertelen oktatási törvényével. Igen: a magyar külügyminiszter kimondta, amit ki kellett mondani: Magyarország (és Románia és a többiek) mindent gátolni és vétózni fog, ami Ukrajna európai integrációjával kapcsolatos. Ez a minimum, amit meg kell tennünk.

Különösen azután, hogy Magyarország tartja el a kárpátaljai magyarság értelmiségét, tanárait, papjait, Magyarország ad nekik fizetést, Magyarország tartja fenn a kárpátaljai magyar kulturális életet és a magyar iskolákat, ugyanis Ukrajna és az ukrán állam még arra sem képes, hogy a maffiát kordában tartsa, legfeljebb arra terjed ki a figyelme, hogy a magyar fiatalokat besorozza és elvigye Keletre meghalni.

Tényleg nehéz eldönteni, hol laknak a nagyobb gazemberek, Kijevben vagy Brüsszelben, vagy Washingtonban. Meg aztán mindegy is. Ugyanis a kárpátaljai magyarok a fontosak és a többi kisebbség. Minden más mellékes.

Bayer Zsolt – ]]>www.magyaridok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »