Bayer Zsolt: No comment?

Bayer Zsolt: No comment?

 Ezt kaptam. Ez a Róma, nem az a Róma?
*Róma a kereszténység fővárosa, apostolfejedelmeink és vértanúink nyughelye a zarándokok és turisták kihagyhatatlan városa. (?)* Egy kis ízelítő az utolsó hetekből, hónapokból.

Egy Rómában élő idős magyar pap Szentmise bemutatásra igyekezett. Négy arab megtámadta, lefújták valamivel, elvették a mobilját és kevéske pénzét. Ott feküdt a járdán, de a nép közömbös volt, végül arra járó nővérek segítettek rajta. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen. A hatóság azt közölte az atyával, hogy örüljön, hogy nem vágták el a torkát. Annak ellenére, hogy a mobilját továbbra is fel lehetett hívni, a rendőrség „a beazonosítás költségeire nincs keretük” hivatkozással nem kutatta! Az idős pap, némi megjegyzést tett a támadóira, mire közöltek vele, hogy szerencséje van, hogy nem olasz állampolgár, mert 17 évet is kaphatna ilyen fasiszta-rasszista kijelentésért.

Hírdetés

A keresztény Rómára már nem mondható, hogy békés és biztonságos lenne, még ha azt a látszatot igyekszenek is kelteni! *”Amikor ugyanis azt mondják:’Béke és biztonság’, éppen akkor szakad rájuk hirtelen a veszedelem, mint a várandós asszonyra a fájdalom, és nem menekülnek meg.”   (1Tessz 5,3)*

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »