Bayer Zsolt: Egy szoknya, egy nadrág

A dolog úgy kezdődött, hogy Vona lebuzizta Tarlóst.

Ezt azért ne felejtsük el. Ugyanis – csodálatos a mi nyelvünk! – nincsen olyan, hogy valaki egy férfi szoknyája mögé bújik. „Ne bújj anyád szoknyája mögé!”, vagy „Ne bújj a feleséged szoknyája mögé!”, vagy „Ne bújj a nők szoknyája mögé!” – szól a mondás, amely azt hivatott üzenni, hogy ne légy gyáva.

Olyat viszont nem lehet mondani, hogy ne bújj Tarlós szoknyája mögé, ugyanis ennek nincsen semmi értelme, hiszen ebben a kultúrkörben egyetlen férfi szoknyája mögé sem lehet bújni, lévén a férfiak nem viselnek szoknyát. Mindebből pedig az következik, hogy Vona Gábor pártelnök úr vagy hülye, és nem tudja, mit beszél, vagy Vona Gábor pártelnök úr le akarta buzizni Tarlós Istvánt.

Ám itt mindjárt belefutunk a következő nagy problémába: Ungár Klára és Kocsis Máté ütközete óta tudjuk, hogy senkit sem lehet lebuzizni, ami azt jelenti, hogy bárkit le lehet buzizni, ugyanis a lebuzizással senki sem sérthető meg, hiszen buzinak lenni nem probléma, baj, szégyen stb. Vagy rosszul emlékszem? Nem erről beszélt az egész hazai szennymédia, és legvégül nem ezt jelentette ki egy idióta bíró? De igen, ezt.

Tehát Kocsis Mátét, akinek a felesége éppen várta vagy éppen megszülte első gyermeküket, nyugodtan lebuzizhatta Ungár Klára, cseppet sem számított, hogy ezzel egyszersmind azt állította nevezett becstelen és aljas nőszemély (?), hogy Kocsis Máté kettős életet él, hazudozik, falból tart asszonyt s gyereket – nem, ez mind nem érdekes, ugyanis mindennél fontosabb az a jog, hogy buzinak lenni pompás és nagyszerű és alapvető jog, és holmi lebuzizással senki, de senki meg nem sérthető.

Akkor hetekig ezt bizonygatta a „felvilágosult”, „európai”, „modern” és „független” sajtó, vagyis a szennysajtó. Ugyanez a sajtó most rettenetesen fel van háborodva, hogy Orbán lebuzizta Vonát.

Jaj, szegény Vona! Le van itten buzizva, kérem! Megsértették az elnök urat!

De akkor térjünk vissza a kiindulópontunkhoz.

1. Ha ez így van, akkor mindenekelőtt Vona buzizta le Tarlóst.

Hírdetés

2. Akkor a sajtó ezen része most miért nem sajnálja szegény Tarlóst, és miért nem átkozza ki a „buzizó” Vonát?

3. Ha Kocsis Mátét nem lehetett megsérteni a buzizással, akkor most Vonát miért lehetett megsérteni ugyanezzel?

4. Esetleg Ungár Klára buzizhat le bárkit?

5. De Orbán nem?

6. Miért lett kimondva, hogy Orbán lebuzizta Vonát, ha csak megismételte Vona szavait?

7. Mi van akkor, ha Orbánnak eszébe sem jutott buzizni, mindössze kifigurázta Vona hülye mondatfűzését, egyszersmind a szoknya mögé bújással például Simicska „szoknyájára” utalt (merthogy Vona egy ideje éppen onnan pislog kifelé)?

8. Nem lehet, hogy ugyanolyan kreált műbalhéról van szó, amilyet hetente legyárt ez az aljas média és a hazug ellenzék?

Egy példa a közelmúltból: Tállai András NAV-elnökként fizetést vesz fel főszerkesztőként és adótanácsadóként egy cégtől. Nos, ebből semmi sem igaz, legalábbis így semmiképpen!

Az igazság: az elmúlt húsz évben minden NAV- (APEH-) elnök automatikusan főszerkesztője volt annak a három periodikának, amelyet a NAV (APEH) ad ki, és ezért, főszerkesztőként, jogszerűen pénzt vesznek fel. Így tett Vida Ildikó és Simicska Lajos is, meg az összes többi. A különbség csak annyi, hogy például Vida Ildikó 1,6 milliót kapott NAV-elnökként, Tállai meg 900 ezret kap államtitkárként. Minden más stimmel.

És nem kellene hagyni magunkra égni a becstelenek és aljasok hazugságait. A hazugsággyár pedig hamarosan csúcsra fog járni, ugyanis közelednek a választások. És ezek ott a túlparton az életükért küzdenek.

Szoknyák mögé bújva.

Bayer Zsolt – www.magyaridok.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »