Bayer Zsolt: Csak a szokásos…

Bayer Zsolt: Csak a szokásos…

Videóra vette egyes támadásait az a részeg muzulmán fiatalokból álló banda, amely pusztán azért vert meg helyi lakosokat, mert azok nem iszlámhitűek voltak, hanem a keresztények.

Brit terrorelhárító egységekre volt szükség annak érdekében, hogy elkapják azt a három muzulmánt, akik erőszakosan léptek fel az általuk kiszemelt áldozatokkal szemben, akikről megtudták állapítani, hogy fehér bőrűek és/vagy keresztények. A hatóságok tájékoztatása szerint a 20 éves Mohamed Patel és a 24 éves Amin Mohmed volt a két legagresszívebb elkövető, míg a 19 éves Faruq Patel inkább csak röhögve vette videóra a támadásokat.

A bíróságon elhangzott, a három támadó esetenként meg is kérdezte kiszemelt áldozatukat az ütlegelés előtt, hogy minek vallja magát, mert ők történetesen muszlimnak. Amikor az egyik áldozatuk erre azt felelte, hogy kereszténynek, több ízben ököllel arcon vágták, majd azt kiabálták:

miért nem vagy te muzulmán?”

A horda indítéka egyértelmű volt, kizárólag keresztényekre és fehérekre akartak vadászni. Amikor pedig kérdőre vonta őket egy járókelő, aki történetesen szintén muszlim volt, elengedték, mert követelésükre az arabul éltette Mohamed prófétát.

Mindhárom elkövető eleinte tagadta az ellenük felhozott vádakat, azonban idővel beismerő vallomást tett. A bíróságon sírva fakadó, 24 éves Mohmed – akinek korábban is volt már dolga a rendőrséggel – mindössze 42 hétnyi elzárást kapott, a videózó Faruq pedig csak 12 hetet. A harmadik, agresszív elkövető Mohmedhez hasonlatosan, szintén 42 hetet kapott.” (888) 

Hírdetés

Amúgy semmi gond. Javaslom, hogy néhány keménytökű liverpooli, fehér, keresztény srác várja meg, amíg ez a három patkány kijön a börtönből. Azután naponta kérdezzék meg őket, hogy minek vallják magukat. Ha azt mondják, muszlimnak, akkor verjék mindent félholtra. Ezt naponta kell ismételni, ameddig azt nem mondják, hogy keresztények, vagy el nem takarodnak a kurva anyjukba. Vagy ameddig járni tudnak.

42 hetet bőven megér…

Bayer Zsolt

Forrás: <![CDATA[]]>Bádog – Bayer Zsolt blogja<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »