Bastille-napi ünneplés Nizzában

Bastille-napi ünneplés Nizzában

Már meg sem döbbentett a hír: Nizzában a Bastille-napot ünneplő tömegbe hajtott egy kamion, amelyet egy tunéziai agysebész vezetett, aki épp kikeresztelkedni indult, de elvesztette a kamion felett az uralmát a Promenade des Anglais-on, ezért mintegy száz halottat hagyott maga után. Nem, ne higgye senki, hogy ez a szegény menekült ölni akart, s főleg ne higgye senki, hogy franciákat. Azt se higgye a Kedves Olvasó, hogy direkt a tömegbe akart hajtani. Ez gyalázatos rágalom, amit a Zorbán-féle diktatúrák terjesztenek a világban.  Ez egy menekült volt, akit el akartak zavarni, akit be kellett volna fogadni valamelyik plébániára, mert ő csak dolgozni akart. Miért kell mindig a legaljasabb dolgokra gondolni?

Csak a véletlen műve, hogy itt történt a baleset. Ha egy repülő lezuhan, akkor 2-300 ember hal meg. Nizzában meg csak 60 és 100 között van a halálos áldozatok száma. Az meg aztán, hogy le is lőtték ezt a szegény menekültet… mit lelőtték… szitává lőtték, nos, ez a francia rendőrség barbársága. Hol vannak ennek a szegény menekültnek az emberi jogai? Hol van, amit Merkel kancellár megígért neki? És különben is… a franciák miért mennek ki tömegével az utcára hergelni a szegény agysebész, mérnök, repülőgép tervező, tanár stb… menekülteket? Otthon nem lehetett volna ünnepelni ezt a Bastille-napot?  Meg azok a nők… rövid szoknya, kihívó magatartás. Ha a kamionban e szegény szétlőtt tunéziai agysebész férfiassága a nizzai lányok és kisfiúk látványára ágaskodni kezd, hát még szép, hogy elveszti az uralmát a kamion fölött, és bumm!!!! … akarata ellenére becsapódik a liberalizmus és az európai keresztény értékrombolás kezdetét, az ünneplők tömegébe…

A fasiszta rendőrök meg ahelyett, az emberi jogokat figyelembe vették volna, lelőtték szegény tunéziait. Akárcsak az Zorbánista, fasiszta magyar rendőrök tették volna… Gyurcsány Ferenc elvtárs idejében ilyen nem fordulhatott volna elő Magyarországon, mert a bölcs Gyurcsány Ferenc elvtárs az a rohadt, nemzeti ünnepet ünneplő mocskos keresztény-magyar söpredéket lövette, amelyik kimerészkedett az utcára. Még jó, hogy az Europunióban vannak olyan rendes emberek a magyar baloldal soraiból, akik megszavazták, hogy ezek a szegény tunéziai kamionsofőrök, agysebészek, tanárok, zeneszerzők… kötelezően Magyarországra jöhessenek. Itt nem esik bántódásuk… és ha néha elütnek pár száz nemzeti ünnepét ünneplő szarházi magyar keresztény orbánistát, hát kit érdekel. Hullik a férgese.

Bízunk abban, hogy a magyar baloldal és maga a nagyszerű és zseniális vezető, Gyurcsány nem lopott szakdolgozatos Ferenc részvéttáviratot fogalmaz ezekben a pillanatokban a tunéziai menekült zokogó családjának… és jól odamond benne a fasiszta francia rendőröknek, akik mást se csinálnak, mint lövik szegény üldözötteket… minden bizonnyal azért, mert látják, hogy Orbán fasiszta diktátor Viktor milyen aljas módszerekkel tartja távol a menedéket keresőket… Nizzáért is a Fidesz tehető felelőssé – elvtársak!

Éljen az MSZP, a DK, az Együtt, a PM és az LMP minden képviselője, aki saját hazája és nemzete biztonsága, a szocialista-liberális biztonságra (hivatalos nevén nizzai biztonságpolitika) szavazott az EU parlamentjében, szemben a bevándorló ellenes két és félmillió fasiszta és orbánista bűnözővel…

Elvtársak! Gyertek gyertyát gyújtani a tunéziai nagykövetség elé…

Stoffán György

(Nem akartam ízetlen és kegyeletsértő lenni, hiszen rengeteg ember halt meg Nizzában – és fog Európa más részein is -, csupán láttatni akartam mit jelent a magyarországi baloldal látásmódja, magyarellenessége és aljassága. – Isten nyugtassa az áldozatokat!  S. Gy. )

The post Bastille-napi ünneplés Nizzában appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »