BAN KI MUN SOKKBAN

BAN KI MUN SOKKBAN

Ilyen tényleg nincs. Megszólalt az ENSZ főtitkára is. Ban Ki Mun bácsi a következőket mondta (figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek!):

„Sokkolta az ENSZ főtitkárát, hogy a rendőrség vízágyút és könnygázt vetett be a szerb határon, ahol a migránsok tömege áttörte a kerítés kapuját és dobálta, valamint gázspray-vel fújta a rendőröket.

Az ENSZ-főtitkár szerint a méltóságuk és emberi jogaik tiszteletben tartásával kellene kezelni a „menekülteket”. Ban Ki Mun erről egy sajtótájékoztatón beszélt. Hangsúlyozta, hogy elfogadhatatlannak tartja ezt a bánásmódot.

Minden országnak megvannak a saját problémái, „de ezek az emberek háború és üldöztetés elől menekülnek”, ezért könyörületesnek kell velük lennünk – idézi a főtitkárt az ITV News.”

Miután egy horda – amelyik előbb átdobálta a gyerekeit a kerítésen!- megtámadta a magyar határt és a határt védő rendőröket, ez a kretén sokkos állapotba került, amiért a rendőrök nem kezdtek el gyorsan kuglófot és forró kakaót felszolgálni nekik.

Hírdetés

Nem voltak elég könyörületesek a magyar rendőrök, az ENSZ hülye főtitkára szerint.

És tényleg.

Ha legközelebb megtámadnak bennünket, és a kuglóf meg a forró kakaó sem segít, akkor egy hosszú, vékony, kecses botra szerelt Ban Ki Munnal kell bizgerálni az álluk alatti érzékeny részt. Vagy a seggüket.

A botra szerelt Ban Ki Mun meg lehet velük közben könyörületes.

Itt tényleg mindenkinek elment az esze?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »