Balog: Ha nem kap elég támogatást, nehéz helyzetbe kerül a kormány

Balog: Ha nem kap elég támogatást, nehéz helyzetbe kerül a kormány

A kormánypártok évadnyitó ülése után a kvótanépszavazás a központi témája a kötcsei polgári pikniknek is. Matolcsy György jegybank-elnök és Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond.

A Polgári Magyarországért Alapítvány kezdeményezésére a Fideszhez közelállók minden évben összegyűlnek a somogyi községben.

A zárt körű pikniken Matolcsy György jegybank-elnök és Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond. A találkozóra érkező Emberi Erőforrások minisztere a Hír TV-nek azt mondta: ha a kormány nem kap elég támogatást október 2-án, nehéz helyzetbe kerül az ország, a kormány és a magyar családok is.

„Természetesen a fő téma az az októberi népszavazásnak az ügye, ez az egyik legfontosabb dolog ma amiben úgy látom, hogy egyre többen értik, hogy mit is akar a kormány ebben az ügyben. Másrészt pedig a tétje az még az nem világos mindenkinek, hogy milyen fontos, hogy mindenki ott legyen ezen a szavazáson, mindenki véleményt nyilvánítson a demokrácia miatt is, meg azért is, mert hogyha a magyar kormány nem kap elég támogatást, akkor bizony nehéz helyzetbe tud kerülni a az ország is, a kormány is, a magyar családok is” – vélte Balog Zoltán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »