Balliberális jelöltként próbálkozott a cédulahamisító, spicli Tomcat barátja – de az árulókat még a gyurcsányisták sem becsülik

Balliberális jelöltként próbálkozott a cédulahamisító, spicli Tomcat barátja – de az árulókat még a gyurcsányisták sem becsülik

Mrena Edit volt óvodavezetőt indítja a Szövetség a XVI. kerületért az őszi önkormányzati választáson, a korábbi jelölt Büki Tamás meghallgatása után a baloldali pártok a jelölésének visszavonásáról döntöttek – írja a Népszabadság világhálós kiadása.

Az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM kerületi szervezete által jegyzett, MTI-hez kedden eljuttatott közlemény szerint a Szövetség a XVI. Kerületért választói együttműködést kezdeményező pártok kerületi vezetői közvetlenül azután, hogy tudomásukra jutottak Büki Tamás orvos, jogász, „civil jelölt” álnéven írt blogjában nyilvánosságra került nézetei, meghallgatták a jelöltet, és egyetértésben a jelölés visszavonásáról döntöttek.

Hírdetés

A XVI. kerület 4. számú egyéni választókerületében a szövetség új jelöltet állít. A Demokratikus Koalíció által megnevezett új, közös jelölt, Mrena Edit volt óvodavezető, aki kedden megkezdi az ajánló aláírások gyűjtését. Közleményük szerint ezzel az ügyet lezártnak tekintik.

Büki Tamást korábban „szélsőjobboldali” blogokkal, egyebek mellett a Molnárgörény nevűvel hozták összefüggésbe. A politikus a „holokausztot relativizáló” blogon tette közzé bejegyzéseit, és kapcsolatban volt a Tomcat néven ismert Polgár Tamással is – írja a Nol.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »