Balaton Sound: hat lány lehetett a kanadaiak öltözőjében

A kanadai DVBBS szombati fellépése után két fiatal, eszméletlen lányt találtak a takarítók a zenekar öltözőjében. A Bors úgy értesült, hogy az előzetes információkkal szemben nem kettő, hanem hat lányról van szó.

A lap úgy tudja, hogy a lányok a zenészekkel és azok kísérőivel egyszerre mentek be az öltözőkonténerbe. Értesüléseik szerint a hat lányból három nagyon gyorsan rosszul lett, amitől megijedtek a zenekar tagjai és a rendőrök már csak a repülőtéren érték őket utol. „Három lány elszaladt, de a másik három már nem tudta elhagyni a helyszínt. Egyikőjük a vécében rogyott össze, a másik kettő pedig az öltözőrészben hevert, amikor rájuk találtak” – mondta a Borsnak a szemtanú.

A Blikk úgy tudja, hogy egy ismert tévés újságíró lánya és annak a barátnője volt az, akit eszméletlenül találtak az öltözőben. Az újság szerint a tévés volt az, aki feljelentést tett.

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a DVBBS fellépése után két fiatal, eszméletlen lányt találtak az öltözőben, ezzel párhuzamosan a rendőrök négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, akiknél a ruházatuk átvizsgálása alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak. A zenekar tagjai szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján – szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.

Az Indexnek reagáltak a zenekar tagjai:

„Megrázott minket, hogy a Balaton fesztivál néhány látogatója áldozata lett olyan eseményeknek, amik miatt kórházba kerültek. A rendőrség az együttműködésünket kérte a nyomozásban, és természetesen mindent megtettünk. A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre. Ettől az esettől függetlenül zajlik egy marihuánával kapcsolatos ügy, mi szívesen válaszolunk ezekre a vádakra, és készségesen segítünk a rendőrségnek megoldani az esetet.

Gondolatban az áldozatokkal és a családjaikkal vagyunk.

Alex és Chris (DVBSS)”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »