Bakta Rider: az IMEI-ben köthet ki a rendőrökkel ralizó eszement – kocsija ablakán kinyúlva késsel is hadonászott

Az ügyészség gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy egerbaktai férfit, aki péntek este autójával el akart sodorni egy rendőrt – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti Híradójában.

A hirado.hu értesülései szerint a járőrök Eger határában meg akarták állítani a férfi autóját, ő azonban hirtelen megfordult és eközben el akarta sodorni az egyik rendőrt.

A férfit a rendőrök több mint 15 kilométeren át üldözték, eközben a férfi a kocsija ablakán kinyúlva késsel hadonászott és több szembejövő autóra is ráhúzta a kormányt. Végül úgy sikerült megállítani, hogy nekiütközött egy busznak, amelyet a rendőrök állíttattak keresztbe egy kanyarban.

A hirado.hu azt írta: a dühöngő férfi még ekkor sem akarta megadni magát: a rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk, hogy megfékezzék. Az eközben szerzett sérülései miatt a mentők kórházba vitték. A férfit éjszaka rendőrök őrizték a kórteremben, a nyomozó ügyészség szombat délelőtt a kórházban gyanúsítottként kihallgatta és őrizetbe vette.

A hirado.hu-nak Konkoly-Thege László, a Heves Megyei Főügyészség szóvivője azt mondta: a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás.

Az M1 Híradójában elhangzott: az ügyészség vasárnap dönt a férfi előzetes letartóztatásáról, amelynek letöltésére lehet hogy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölik ki.

(MTI)

Korábban írtuk: Autós üldözés Eger és Egerbakta között – figyelmeztető lövések is dördültek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »