Bakondi szerint az olasz kormányfő baloldali migránsbarát politikát folytat

Elfogadhatatlan állapotokat teremet a kezelhetetlen tömegek áramlása Európa felé. Bakondi György szerint erről Matteo Renzi olasz kormányfőnek a Dél-Olaszországban élők véleményét kellett volna megkérdezni, akik a migrációs hullámtól szenvednek. Orbán Viktor belbiztonsági főtanácsadója szerint az olasz kormányfő ideológiai alapú nyilatkozatot tett, ami jól passzol a baloldali “migránsbarát” politikához.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója / mti

A La Repubblica balközép olasz napilap vasárnap írt arról, hogy Matteo Renzi olasz miniszterelnök nem törődik a kelet-európai országok kritikáival. Renzi szerint a keleti államok, amelyeket Európa megmentett a válságtól, ugyanazok, amelyek ma falakat húznak maguk köré. Eközben persze mit sem törődnek azzal, hogy egy gyerek a tengerbe fullad-e vagy sem – idézte a napilap az olasz kormányfő szavait.

Bakondi György az M1 műsorában úgy fogalmazott, hogy Magyarország minden, az illegális bevándorlással szemben fellépő országgal szolidáris. Hozzátette azt is, hogy a magyar kormány álláspontja továbbra is egyértelmű: a migrációt meg kell állítani, az útvonalakat ellenőrizni kell.

Forrás: Borsonline

The post Bakondi szerint az olasz kormányfő baloldali migránsbarát politikát folytat appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »