Bad Kreuznach: Németország első hivatalos no-go zónája?

Bad Kreuznach: Németország első hivatalos no-go zónája?

EPOCH TIMES

A jobboldali Alternatíva Németországért párt nyilvános vitát kényszerített ki Rajna-Pfalz tartomány parlamentjében Németország első „hivatalos” no-go övezetéről.

Az Epoch Times német nyelvű kiadása 26 nyomtatott oldal terjedelemben számol be a vitáról .

Vajon a bűnözők száma növekedésének van bármi köze a migránsbeármaláshoz? Az AfD szerint van. A párt képviselői hozzátették, más pártok ezt különböző okokból tagadják.

Az első hivatalos no-go terület: Bad Kreuznach.

Uwe Junge, az AfD frakcióvezetője megnyitóbeszédében elmondta, hogy Bad Kreuznachban késelnek, afgánok, törökök és pakisztániak harcolnak egymással és a város  ünnepeit terrorizálják.

Hírdetés

A város vezetése éjszakánként lezárja az ottani ismert zöldterületet és ezzel a helyiek nem tudnak oda belépni. Ezzel hivatalosan ismerték el a „no go” övezet létezését.

Uwe Junge közölte, másokkal szemben az AfD nem hajlandó ehhez „hozzászokni”. Elmondta, Németország leplezett, de drámaian változáson megy át.

A szocdem tartományi miniszterelnökéhez, Maria Luise Dreyerhez fordulva Junge leszögezte: „Rhana-Pfalz már nem biztonságos”.

Egy CDU-s (Merkel-féle párt) azzal igyekezett tagadni a no-go zóna létét, hogy Uwe Junge csak egyedi esetekről beszél és abból próbál általánosságot felállítani.

Őt is helyre tették.

Őt is helyre tették.

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »