Babos: verseny helyett edzés

Módosult Babos Tímea versenynaptára. A többek között a riói olimpiára készülő 23 éves soproni játékos kihagyja a stanfordi viadalt és Budapesten készül az előtte álló feladatokra.

A közeli jövő sikerei érdekében módosult Babos Tímea tervezett versenyprogramja. A riói olimpián egyesben és párosban is induló 23 éves soproni játékos a menedzsmentjével közösen úgy döntött, most inkább az edzésekre helyezi a fő hangsúlyt, így lemondta a stanfordi tornán való indulását, és helyette a magyar fővárosban folytatja a felkészülését. A nemzetközi versenyekre Montrealban, a Rogers Cupon tér vissza, ahol egyesben és párosban is pályára lép majd, de nem Jaroszlava Svedova, hanem Darija Kaszatkina (párosban WTA-52.) oldalán. A Rogers Cup után jön a florianpolisi torna, ahol már a minél jobb olimpiai szereplés reményében az a Jani Réka-Luca lesz a partnere, akivel Rióban is együtt játszik majd.

– Az edzőmmel úgy döntöttem, hogy végül kihagyom a jövő heti WTA-versenyt. Wimbledon után csak néhány napot tudtam pihenni, szerdán már megkezdtem a felkészülést. De úgy érzem, hogy a stanfordi verseny még túl korai lenne. Szükségem van a feltöltődésre, játékban, fizikailag és mentálisan is megfelelően akarok felkészülni a hosszú tengerentúli szezonra – nyilatkozta hivatalos honlapján Babos Tímea.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »