Azért kellett meghalnia egy férfinak Ukrajnában, mert megjegyezte a sofőrnek, hogy rossz helyre parkolt

Brutális gyilkosság történt az ukrajnai Csernyivciben. Egy 40 éves helyi férfi agyonverte 49 éves honfitársát csak azért, mert az utóbbi a helytelen parkolásról tett megjegyzést neki – közölte Artem Kucak, a Csernyivci Kerületi rendőrség helyettes vezetője.

A két férfi között vita merült fel azért, mert az egyikük úgy gondolta, hogy a másik helytelenül parkolta le autójával, és emellett még részeg is volt. Ezután konfliktus, majd egy verekedés alakult ki kettejük között – írja a Korrespondent.net.

Az incidens szeptember 5-én este történt. Az elkövető szeptember 6-án feladta magát a rendőrségen.

Mint az kiderült, a gyilkos kézzel és lábbal is bántalmazta áldozatát. Több híroldal is a szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy a sofőr megragadta a férfi haját és járdába verte fejét. A vita állítólag azért keletkezett, mert a vezető közvetlenül a kapu elé parkolt, ahol az áldozat élt.

Az elhunyt holttestét törvényszéki vizsgálatra továbbították. Az ügyben folytatódik a nyomozás.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Agyonvert egy fiút egy ukrán testvérpárRészegen agyonverte a barátjátAranyból csináltatott inget, agyonvertékRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›CsernyivciCímkék: gyilkosság, kékfény, bűnügy, agyonverték, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »