Azért jöttem, hogy megdugjam az itteni nőket – mondta a jámbor menekült, miután megpróbált megerőszakolni egy magyar (?) anyát

Azért jöttem, hogy megdugjam az itteni nőket – mondta a jámbor menekült, miután megpróbált megerőszakolni egy magyar (?) anyát

"Azért jöttem ide, hogy megdugjam az itteni nőket" – nyilatkozta egy ártatlan menekült a bíróságon. A 35 éves algériai betolakodó Linzben próbálta valóra váltani a tervét.

A támadást a Nachrichten.de szerint áprilisban követte el: egy 41 éves asszonyt próbált megerőszakolni a buszmegállóban, azonban nem járt sikerrel, mert a háromgyermekes édesanya bátran harcolt. Azt nem tudta megakadályozni, hogy a támadó a földre vigye, és ráfeküdjön, majd letolja a nadrágját, de amikor meg akarta csókolni, megharapta. A "menekült" erősen vérezni kezdett, dühös lett, és ököllel többször az arcába vágott, amitől a nő elvesztette az eszméletét. Szemtanúk látták, amint a végző arcú algériai félmeztelenül elszalad a bokortól, ahol a gyalázatot végre akarta hajtani.

A Nachrichten.de képet tett közzé az áldozatról, és közölte a nevét is, ami "Timea Lorenz" – ez alapján igen valószínű, hogy a Jókai Mór által alkotott női név viselője részben vagy egészen magyar.

A Wochenblick.at közöl néhány információt az Európába nőket dugni érkező algériai hátteréről. A jóságos menekült már 2015 novemberében is próbálkozott, akkor egy 58 éves nőt akart megerőszakolni, amiért elrendelték a deportálását, de, ahogy az lenni szokott, hiába, a hazája ugyanis nem volt hajlandó visszavenni, a liberális Európának pedig nincs megoldása az efféle helyzetekre.

A lap szerint Ausztria már 2012-ben megtagadta tőle a menedékjogot, és "vissza"toloncolta Magyarországra, mondván, tőlünk lépte át a határt. Hősünk azonban visszavágyott az osztrákokhoz, ezért – immár hamis francia útlevéllel – újra ott termett. Közben kisebb bűncselekmények miatt elítélték Ausztriában és Franciaországban is, de, amint látjuk, továbbra is szabad volt, mint a madár, hogy a következő áldozatára vadászhasson.

"Ott sem voltam!"

A tárgyaláson tagadott mindent, Allahra esküdött, hogy ott sem volt. (Ismerős, ugye?) Amikor a bíró megkérdezte, miért tért vissza Ausztriába, azt válaszolta: "azért, hogy megdugjam a nőket".

A bírónő szembesítette a ténnyel, hogy az áldozat és a szemtanúk vallomása, valamint a DNS-bizonyíték is ellene szól, majd megkérdezte, szeretne-e hozzátenni valamit a vallomásához, mire ő azt válaszolta: "Soha életemben nem láttam ezt a nőt, Allahra esküszöm, hogy nem erőszakoltam meg".

A tárgyaláson jelen volt a "soha nem látott" áldozat is, aki felelevenítette az esetet. Elmondta, sem aludni, sem dolgozni nem tud a támadás óta, este pedig nem mer kimenni az utcára, napközben is csak kísérettel. "Ha egy idegen túl közel kerül hozzá a villamoson, kiborulok" – mondta. "A lányom most 15 éves, és attól félek, nem tudom megvédeni, amikor nincs otthon" – tette hozzá az édesanya.

Úgy tűnik, a tegnapi igen-szavazók és otthonmaradók is szeretnének hasonló helyzetbe kerülni…

(Kuruc.info – The New Observer nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »