Az univerzum gyógyít

Az univerzum gyógyít

Az embernek újra fel kell ismernie, hogy az univerzum energiáit bárki képes saját gyógyítására fordítani. Az emberiség elfeledte ezt az ősi képességet, melynek segítségével tudatalattink képes ezt a kozmikus energiát úgy használni, hogy akaratunkon kívül is be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat. Az elvesztett energia pótolható. Az ember, ebben a stressztől terhelt, rohanó, küzdelmes világban gyakran érzi, hogy kimerült, elfáradt, hogy energia hiányos állapotba került.

Az, hogy egy gép, egy jármű üzemanyag nélkül nem működik mindenki számára világos, természetes. Az emberek többsége ilyenkor úgy gondolja, elegendő a fizikai testét megetetni, megitatni és máris fel vagyunk töltve. Tele a tank, lehet indulni! Vagy mégsem? Na igen, az embernek alvásra is szüksége van, ahhoz hogy regenerálódjon a szervezete. Máris találtunk egy különbséget, amin érdemes elgondolkodni.

Azután itt van egy másik dolog. Találkozunk valakivel, aki minden figyelmünket igyekszik magára vonni. A vele való együttlét, egy beszélgetés, az általa elmondott – többnyire negatív – dolgok elvonják figyelmünket és úgy érezzük, hogy lemerülünk, mint egy elem. Ugyanígy falják fel energiáinkat a félelmeink, haragunk, irigységünk, lelkiismeret furdalásaink, a gondok, amiket teremtünk. A bosszankodás, idegeskedés, aggódás, mind-mind energiaveszteséggel jár. Ha ilyen hangulatban maradunk, ezeket az energiákat nehezebben tudjuk pótolni. A félelmek pedig előbb-utóbb megbetegítenek.

Hírdetés

Az energia a test, a lélek és a szellem közös kommunikációs eszköze és egyben szellemi tápláléka. A betegség kialakulásának leggyakoribb okai a test és a lélek közötti szakadás, a harmónia hiánya, a kiegyensúlyozott életmód, a táplálkozás felborulása. Ahhoz, hogy fenntarthasd egészséged, tudatos összhangban kell lenned tested energiarendszerével. Az Univerzumból áradó energiák segítségedre lesznek, energikussá teszik a tested, lelkierőt adnak, és a szó szoros értelmében ragyogóvá teszik szellemedet. A fény felemel, a negatív gondolatok, – a sötét oldal – a mélybe taszít. A döntés rajtad áll. Ha szeretsz szenvedni, akkor a félelmet neked találták ki, a politika, a gazdaság, a fogyasztói társadalom és a média a segítségedre lesz ebben.

Ám, ha úgy döntenél, hogy a sötét mocsár helyett, az egészséget, a teljesebb, örömtelibb, a felszabadult életet választanád, akkor erre te is képessé válhatsz. Keresd tehát a fényt, a gyógyító energiákat. Az embernek újra fel kell ismernie, hogy az univerzum energiáit bárki képes saját gyógyítására fordítani. Az emberiség elfeledte ezt az ősi képességet, melynek segítségével tudatalattink képes ezt a kozmikus energiát úgy használni, hogy akaratunkon kívül is be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat. Elég, ha csak arra az ösztönös mozdulatra gondolunk, amikor valaki beüti a kezét, vagy a lábát és odakap a kezével. Ugyanígy a kezével „gyógyítgatja” az ember a fogfájását, amikor feldagadt arcára helyezi a tenyerét, mert ösztönösen még „emlékszik” arra, hogy ez valamikor működött. Ugyanígy tesz az édesanya, amikor lázas gyermeke homlokára, vagy fájó hasára helyezi a tenyerét és a láz, illetve a fájdalom múlni kezd, a beteg gyermek megnyugszik. Az édesanya érintése gyógyítani képes. Az energia gyógyít!

Azt már a tudományos orvoslás is felismerte és dokumentálta, hogy betegségeink mintegy 95%-a lelki eredetű, vagyis pszichoszomatikus. A lelkünk mélyén felmerülő problémáink – például félelmeink, dühünk, haragunk, elfojtott indulataink, lelkiismeret furdalásaink, vagy akár a szeretet hiánya (elfogadás és elengedés), stb. – lelki szinten hatva, és onnan a fizikai testünkre, szerveinkre, szervrendszereinkre kivetítve, átíródva, energia elakadást, úgynevezett energia blokkokat hoz létre, amely jelentkezhet energiahiányként, vagy esetleg többlet energiaként is. Ilyenkor az a dolgunk, hogy egy állapot felméréssel feltárjuk az itt leírt jelenség lelki okait. Szembesítsük a kezelt személyt ezzel az okkal, vagy éppen okokkal, hogy dolgozni tudjon rajta, és képes legyen ezekkel szembe nézni, és gyógyulása érdekében, ezeken változtatni. Ez azért is lényeges, mert nem elég a tüneteket elfedni, eltakarni, elnyomni, – a lelki okokat éppúgy kezelni kell.

Ezt követően azután az elvesztett energia pótolható. Többféle módszer is rendelkezésre áll. Így például a Narayana, az aura és csakratisztítás – feltöltés, nevetés terápia, gyógyító beszélgetés, kineziológiai oldás, szellemgyógyászat, stb. Mindig a páciens igényét és hitét figyelembe véve, az állapot felmérés adta legcélravezetőbb kezelési mód(-ok) megválasztásával.

Forrás: http://szabadonebredok.hu/az-univerzum-energiait-barki-kepes-sajat-gyogyitasara-forditani/


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »