Az ukrán rendőrök nem engedik be az élelmiszerszállítmányokat Donbász területére

Az adóügyi rendőrség és az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) alkalmazottai leblokkolták a legnagyobb élelmiszerellátást Donbász területére – írta Szergej Bilan, az Állami Fiskális Szolgálat helyettes vezetője saját Facebook-oldalán.

„Lezárták az élelmiszerek, üzemanyagok, gyógyszerek és egyéb termékek legnagyobb ellátási láncát Donbász területére, melyeknek főbb megrendelője a Donyecki Népköztársaság úgynevezett védelmi minisztériuma volt – írta a hivatalnok.

Az ellenőrző pontokon lefoglalták a termékeket szállító gépkocsikat is. Az ügyben folyik a nyomozás – tudatja a MigNews.

A speciális művelet komoly kockázatot jelentett, mivel a településen a szeparatisták és mesterlövészek folyamatos veszélyt jelentenek – tette hozzá Bilan.

A különleges műveletben 100 fő vett részt, az akcióból mindenki sértetlenül tért vissza.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közel 60 milliárd hrivnya az ukrán bankok vesztesége a krími és a donbászi hitelek miattJelenleg közel ötszáz személyt nyilvánítottak eltűntnek DonbászonKészen van a Donbászon harcoló felek szétválasztásáról szóló tervRovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: élelmiszerszállítás, Donbász, Kelet-Ukrajna, ukrán válság, ukrajnai hírek, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »