Az ukrán belügyminiszter tanácsadója szerint Seremetet az orosz titkosszolgálat gyilkolta meg

Zorjan Skirjak, a belügyminiszter tanácsadója osztotta meg véleményét Pavel Seremet közismert újságíró és rádiós személyiség meggyilkolásával kapcsolatosan, ami véleménye szerint az orosz titkosszolgálat módszere – tudatja a 112 Ukrajina.

„Én nem szeretnék most hivatalosan nyilatkozni, ez az én részemről most helytelen lenne, de a saját személyes véleményemet elmondhatom. Véleményem szerint a merényletet kívülről rendezték meg és nagyon valószínű, hogy az orosz titkosszolgálat követte azt el, az elkövetés módszere rájuk jellemző.” – mondta Skirjak.

Pár nappal ezelőtt Anton Herascsenko azt közölte, hogy az egyik valószínű verzió szerint Pavel Seremet újságíró meggyilkolásának „az állami szerkezetben tapasztalható rendszertelenség” demonstrálása volt a fő célja.

Pavel Seremet július 20-án vesztette életét, miután Kijev központjában bomba robbant autójában. A személygépkocsi az Ukrajinszka Pravda internetes kiadvány tulajdonosáé, Olena Prituláé volt.

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Összeesküvés-elméletek Seremet halála körülRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: bérgyilkosság, bűncselekmény, ukrán politika, Ukrajna, ukrajnai hírek, Pavel Seremet, Oroszország, belügyminisztérium, Zorjan SkirjakForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »