Az ukrán államfő Ukrajna érdemes tanára címmel tüntette ki Violetta Makedont, az 5. sz. középiskola tanárnőjét

Violetta Makedont, az 5. sz. középiskola tanárnőjét az államfő elismerésben részesítette: Ukrajna érdemes tanára címet kapott.

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere kifejtette, hogy mennyire büszkék a beregszászi Violetta Makedonra, az 5. sz. középiskola tanárnőjére.

Violetta Makedon az első helyen végzett Az év tanára országos verseny angol nyelv kategóriájában, az államfő pedig újabb elismerésben részesítette: Ukrajna érdemes tanára címet kapott.

A polgármester köszönti őt! Nagyon nagy siker ez egész Beregszász számára – olvasható Babják Zoltán, Beregszász polgármesterének közösségi oldalán.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy Violetta Makedon, fontos győzelmet aratott Az év tanára – 2016 verseny megyei döntőjében, az angol nyelv kategóriában. Márciusban Kijevben, országos döntőben képviselte Beregszászt.

Az év tanára – 2016 verseny országos döntőjében megszerezte a győzelmet az angol nyelv kategóriában. A tanárnőnk az egész országból érkezett 23 jelölt közül lett a legjobb.

Sikerének legfőbb titkát abban látja, hogy nem szabványosan viszonyul az oktatáshoz, így például óráin jelen vannak a humoros elemek, illetve a legmodernebb módszereket alkalmazza. Emellett folyamatosan tökéletesítette szakmai ismereteit annak érdekében, hogy elnyerhesse az Ukrajna legjobb angoltanárnője címet, de ami a legfontosabb — őszintén szereti a munkáját.

A virágok, illetve a köszönet mellett a városi tanács, illetve Babják Zoltán polgármester egy európai úttal jutalmazta az 5. sz. középiskola tanárnőjét.

Rovatok: KultúraTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: kultúra, év tanára, Ukrajna érdemes tanára, kitüntetés, Petro Porosenko, Violetta Makedon, Babják Zoltán, Beregszász, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »