Az új Star Wars akár 200 millió dollár feletti bevétellel is debütálhat

Az új Star Wars akár 200 millió dollár feletti bevétellel is debütálhat

LOS ANGELES. Még három hét van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik forgalmazásáig, de az elemzõk szerint akkora az érdeklõdés az ûrsaga folytatása iránt, hogy premierjén akár a 200 millió dollárt is meghaladhatja a jegybevétele.

A The Hollywood Reporter emlékeztetett arra, hogy a 200 milliós álomhatárt csak nagyon kevés filmnek sikerült túlszárnyalnia.

Két éve, a Star Wars: Az ébredõ Erõ 248 millió dolláros rekordbevétellel nyitotta meg decemberben mozis karrierjét Észak-Amerikában. A sorozattól különálló Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetre pedig tavaly decemberben 155,1 millió dollárért váltottak jegyet a nézõk a premierjén.

Az ébredõ Erõn kívül a 200 millió dollár fölött debütálók klubjába még a Jurassic World tartozik 208,8 millió dollárral és a Bosszúállók 207,4 millió dollárral.

A stúdiók sohasem fûznek kommentárt az ilyen elõrejelzésekhez, de a Disney bennfentesei szerint az új Star Wars-epizód bizonyára felülmúlja majd A szépség és a szörnyeteg 174,8 millió dolláros bemutatkozását, és az idei legnagyobb bevétellel kezdi majd meg forgalmazását.

A Star Wars: Az utolsó Jedik címû sci-fit Rian Johnson rendezte, a fõszerepekben Daisy Ridley, Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac és Lupita Nyong'o látható.

A magyar mozikban december 14-tõl tekinthetõ meg a film.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »