Az összes aranyhajnalost le akarja fogni Cion

Az Arany Hajnal újabb kilenc képviselője mentelmi jogának felfüggesztését kérték a görögországi cionista bákormány hatóságai a görögországi cionista bábtörvényhozástól csütörtökön, ezzel a hazafias párt összes honatyája büntetőeljárás alá kerülhet. Az athéni és európai választások előtt akarnak végképp leszámolni Európa egyetlen komoly ert képviselő nacionalista, anticionista és antiiszlamista mozgalmával. Az AH ellen indított törvénytelen eljárások mellett jogellenesen megvonták a mozgalom állami támogatását, koholt vádakkal bebörtönözték a vezetősége nagyját is, ennek ellenére nem adják fel és erősödnek. Miközben a habsburgista Jobbik a cionista Fidesz nem hivatalos koalíciós segéderejeként több ezer milliárdos plusz államadósságot szavaz meg és zsidókkal valamint iszlamistákkal köt szövetséget, a görög hazafiak nem alkusznak és távlatilag győzelemre vaannak ítélve.

A mozgalom vezető a börtönt is vállalják, de nem hátrálnak

A képviselőket frakciótársaikhoz hasonlóan bűnszervezethez tartozással, illetve bűnszervezet vezetésével gyanúsítják a zsidó lobbit szolgáló hatóságok. A 300 fős athéni parlamentben 18 tagú frakcióval rendelkező pártnak eddig hat képviselőjét – köztük Nikosz Mihaloliakosz pártelnököt – helyezték előzetes letartóztatásba, három képviselő ellen pedig eljárás folyik.

Az eddigi ügyek kapcsán a parlament minden esetben nagy többséggel támogatta az Arany Hajnal-képviselők mentelmi jogának felfüggesztését, és várhatóan az újabb gyanúsítások ügyében is hasonlóan fog eljárni.

Hírdetés

A párt ellen azután indultak a koncepciós perek, hogy a Zsidó Világkongresszus a felszámolását szorgalmazta, az alkalmas ürügyet pedig az szolgáltatta, hogy egy állítólagos híve meggyilkolta Pavlosz Füszasz kommunista rappert. A hatóságok azt próbálják rájuk bizonyítani, hogy az Arany Hajnalnak szervezeti szinten is köze volt a gyilkossághoz.

Görögországban gyakoriak a politikai gyilkosságok, azonban balos és libsi pártok ellen akkor nem indulnak eljáráok, noha nekik nem híveik, hanem tagjaik ölnek rendszeresen.

A lejárató kampány ellenére Arany Hajnal a közvélemény-kutatások szerint továbbra is a második-harmadik legnépszerűbb párt Görögországban.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »