Az orosz pátriárka véleménye az Eurovíziós Dalfesztiválról

Az orosz pátriárka véleménye az Eurovíziós Dalfesztiválról

Elképesztő belegondolni, hogy jövőre az orosz versenyre mindenféle szakállas “női” énekes érkezik, amelyek értéke idegen a mi kultúránktól, hangsúlyozta Kirill pátriárka.

EU-s szépségideál.

Kirill, Moszkva és egész Oroszország, bírálta a modernség köntösébe bújtatott irányzatokat, így a liberálisok körében  népszerű Eurovíziós Dalfesztivált is, hozzátéve, hogy Oroszországnak be kell mutatnia milyen is egy igazi nemzet kultúrája.

A nemzeti és spirituális dalokat kell támogatni. Meg kell szervezni a saját versenyeket, hogy támogassuk a valós a kultúrát, beleértve többek között azáltal, hogy megmutatjuk a világnak, hogy kik is vagyunk, közölte az egyházi vezető azon az uljanovszki találkozón, ahol a 2016-os orosz nemzetközi dalfesztivált szervezik.

Hírdetés

Polina Gagarina orosz énekesnő második helyezéssel nyert a Bécsben másodszor megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon és elképesztő belegondolni, hogy jövőre az orosz versenyre mindenféle szakállas “női” énekes érkezik, amelyek értéke idegen a mi kultúránktól, hangsúlyozta Kirill pátriárka.

Polina Gagarina

A szépséges orosz énekesnő, Polina Gagarina a bécsi dalfesztiválon a Milliók hangja című dallal lett második helyezett, írja a TASS.

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »