Az olimpikon Neymar nélkül is félnek a braziloktól

Az olimpikon Neymar nélkül is félnek a braziloktól

Brazília is bemutatkozik a Copán. A torna egyik esélyese Ecuador ellen kezdi meg szereplését a centenáriumi kontinenstornán.

„Mindig nagyon nehéz a Copán játszani, mert nagyon sok nagyszerű csapat van, nagyon jól képzett játékosokkal. Nagyon nehéz küzdelem lesz, de épp ez benne az izgalmas. Elvesztettünk néhány nagyszerű játékost, de vannak helyettük ugyancsak nagyon jó futballisták, akiknek ez egy nagyszerű lehetőség, hogy a centenáriumi Copán képviselhetik országukat. Éppen ezért ők is és én is nagyon bizakodó vagyok” – mondta a brazil kapitány. Brazília legutóbb 2007-ben nyert, a csapatot akkor is Dunga irányította.

Az ecuadoriak tisztában van azzal, hogy nem ők az esélyesek.

„Brazília mindig Brazília, akár sztárokkal, akár sztárok nélkül. Rengeteg jó játékosuk van, akik nagyon magas szinten képesek játszani, ezért nagyon óvatosnak kell lennünk. Nem szabad arra gondolnunk, hogy a brazilok közül melyik játékos nincs itt, vagy játékos van itt a Copán. Nyugodtnak kell lennünk, és saját játékunkat játszani” – mondta az ecuadoriak középpályása.

A mérkőzést magyar idő szerint vasárnap hajnali 4 órakor játsszák. A B csoport másik meccsén Haiti–Peru összecsapást rendeznek. A Jamaica–Venezuela mérkőzéssel megkezdődnek a C jelű négyes küzdelmei is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »