Az ölében ült közös gyermekük – az nem számít L. úrnál

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Sándorral szemben.

Magyar Menedék - Badiny

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves férfi 2016. március 2-án 12 óra 30 perc körül egy Hosszúpályiban található közszolgálati intézményben kétszer ököllel megütötte volt élettársát, akinek az ölében ült közös gyermekük.

L. Sándor egyszer a nő fejét ütötte meg, majd a férfi kiment az épületből az utcára, ahol meglátta volt élettársa édesanyját. A gyanúsított ekkor megtámadta az asszonyt, akit ököllel többször megütött. A nő az ütések hatására a földre esett, majd a földön fekvő sértettet a férfi többször meg is rúgta. A 46 éves nőt a mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a támadót elfogták. Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, azonban az ütésektől és a rúgásoktól életveszélyesen is megsérülhetett volna.

A 25 éves hosszúpályi lakos a megyei rendőr-főkapitányság vizsgálati osztály nyomozóinak a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

police.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »